Feliçment: Jo Soc Una Dona PDF

Geekmag.es Feliçment: Jo Soc Una Dona Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Feliçment: Jo Soc Una Dona en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Feliçment: Jo Soc Una Dona en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Feliçment: Jo Soc Una Dona en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Maria Aurelia Capmany
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,71 MB
ISBN 9788448914660
NOMBRE DEL ARCHIVO Feliçment: Jo Soc Una Dona.pdf
DESCRIPCIÓN
La Carola Milà, nascuda amb el segle xx, no lluita únicament per la igualtat sinó, sobretot, per assolir l’equilibri entre la seguretat econòmica i la llibertat, sense l’ajut dels homes. Carola, una dona que des dels seus orígens com a filla il·legítima s’ha esforçat per trobar un lloc digne dins la societat, ha viscut intensament, unes vegades com a espectadora del teatre de la vida, unes altres, com a actriu. Quan, el 1968, retirada a Mallorca, té l’ocasió de posar per escrit els seus records, ho fa amb sinceritat i, a través d’ella, Maria Aurèlia Capmany presenta magistralment la societat catalana del seu temps.
Feliçment, jo sóc una dona - Maria Aurelia Capmany | Grup62

Però vet aquí que la senyora Aguirre ens ha volgut recordar que ella també és una dona, i ho ha fet amb aquestes paraules: "M'agradaria que el que s'ha dit sobre Eurovegas [que anirà a Madrid] fos cert, però no ho puc confirmar perquè només es tracta d'impressions, i l'home no viu d'impressions. Ni la dona.

Feliçment, JO SOC UNA DONA - Literatura Universal - UB ...

Su compromiso con el feminismo se hace evidente en su actitud publica y en sus declaraciones, así mismo en muchas de sus publicaciones, como por ejemplo, en la novela Feliçment jo sóc una dona (1969). En la trayectoria de Maria Aurèlia Capmany también es muy importante su relación con el teatro.

LIBROS RELACIONADOS

Jurisprudencia Del Tribunal Constitucional En Materia De Agricultura, Pesca Y Alimentación Entre Los Años 1990 A 1994..pdf

Angel Martinez Baigorri, Mistico Conceptista.pdf

Se Llamaba Jan.pdf

La Iglesia, Novedad Contemporánea.pdf

El Libro De Los Deportes: Contienen Mas De 100 Deportes.pdf

Devorar Paris: Picasso 1900-1907.pdf

Ecuaciones Diferenciales Con El Mathematica.pdf

Historia Del Arte Antiguo Guia Didactica 44105gd01a04.pdf

Porta Trencada.pdf

La Identidad De Polán/ De Cerca Nadie Es Normal.pdf

La Leyenda Del Ladron.pdf

Iron Maiden.pdf

Don Gloton Y Su Barriguita.pdf

Desde El Monte Santo.pdf

La Paz Interior: Inspiraciones Orientales.pdf

Gog.pdf

Gaudí Barcelona.pdf