El Llibres Dels Embarbussament PDF

Geekmag.es El Llibres Dels Embarbussament Image

El libro El Llibres Dels Embarbussament en formato PDF. El libro El Llibres Dels Embarbussament en formato MOBI. El libro El Llibres Dels Embarbussament en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ignasi Clara. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Ignasi Clara
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,19 MB
ISBN 9788498092004
NOMBRE DEL ARCHIVO El Llibres Dels Embarbussament.pdf
DESCRIPCIÓN
Un llibre que recull més de 500 jocs lingüístics i embarbussaments és una font inexhaurible de diversió i un bon repte per a la pronúncia i la memòria. Pares, mestres, logopedes, grans i menuts hi trobaran una eina i un passatemps. Els jocs estan ordenats per lletres i sons i es poden localitzar per paraules clau. S'hi destaquen els topònims, les imitacions d'altres llengües, els jocs amb els dies de la setmana, amb les notes musicals... i s'hi inclouen variants locals i creacions modernes. El repertori no s'acaba amb els jocs més coneguts, com ara «setze jutges d'un jutjat mengen fetge d'un penjat» o «una polla xica, pica, pellarica, camatorta i becarica...», també recull «l'enze fa gatzara sota l'atzavara» o «un rus té un ris ros i s'està al ras sense fer res» i tants altres. Llegiu-los, memoritzeu-los, digueu-los en veu alta, ben de pressa i sense entrebancar-vos.
EL LLIBRE DELS EMBARBUSSAMENTS : Agapea Libros Urgentes

El autor de El llibre dels embarbussaments, con isbn 978-84-9809-200-4, es Ignasi Clarà Navarro, esta publicación tiene doscientas cincuenta y seis páginas.. Este libro está editado por Pòrtic. En la decada de los sesenta la editorial comienza su andadura de la mano de Josep Fornas i Martínez y actualmente se encuentra en Cataluña.

El Celler de Llibres - Sant Cugat del Vallès | Facebook

Un llibre que recull més de 500 jocs lingüístics i embarbussaments és una font inexhaurible de diversió i un bon repte per a la pronúncia i la memòria. Pares, mestres, logopedes, grans i menuts hi trobaran una eina i un passatemps. Els jocs estan ordenats per lletres i sons i es poden localitzar per paraules clau. S'hi destaquen els topònims, les imitacions d'altres llengües, els jocs ...

LIBROS RELACIONADOS

Historia General Del Socialismo 1875 A1918.pdf

La Ciudad Gris.pdf

Guía De La Coruña.pdf

No He De Callar... Cantos Civiles, 1944 - 1951.pdf

La Evaluación Psicológica En El Año 2000.pdf

Liderar En Tiempos Dificiles.pdf

Cine Fantastico Y De Terror Español 1984-2004.pdf

Gerenciar Desde La Verdad Interior.pdf

Una Ballena En Pajas Blancas.pdf

Sorbets De Ciencia.pdf

En Lucha. Las Mujeres Y Sus Derechos.pdf

Elmer Juega Al Escondite.pdf

Jimmy Neutron. El Niño Inventor.pdf

Legitima Defensa.pdf

Detective Conan (Vol. Ii, Nº 24).pdf

Appleseed Nº 1 (De 4): El Desafio De Prometeo.pdf

Apicius Nº 6 (Mayo 2006) Cuaderno De Alta Gastronomia (Cd-rom).pdf

Contribucion Al Estudio De La Toponimia Latino-mozarabe De La Axa Rquia De Malaga.pdf