Passa M La Recepta PDF

Geekmag.es Passa M La Recepta Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Passa M La Recepta en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Passa M La Recepta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Passa M La Recepta en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Marta Carnicero
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,70 MB
ISBN 9788466404556
NOMBRE DEL ARCHIVO Passa M La Recepta.pdf
DESCRIPCIÓN
Passa’m la recepta és un llibre de cuina eminentment pràctic, amb menús per a totes les ocasions, disposats en forma de receptes que funciones al detall. L’autora, una apassionada de la bona cuina, aboca tota la seva experiència com a amfitriona i posa en paper les receptes que sovint li han demanat els seus convidats. Com diu Carme Ruscalleda al pròleg, aquest és un llibre engrescador, capaç d’entusiasmar fins i tot aquells que creuen que cuinar és difícil o posat. És una obra que us suggerirà mil maneres d’ampliar el vostre receptari, bo i barrejant la cuina de sempre amb la de festa, la tradicional amb la més innovadora. A cada plat, l’autora hi afegeix detalls molt útils com si es pot preparar amb antelació i si és apte per a la congelació.
Passa'm la Recepta

Provided to YouTube by Base79 La recepta · Doctor Prats aham sigah ℗ 2016 Música Global Discogràfica S.L Released on: 2016-04-05 Auto-generated by YouTube.

Receta de pollo con almendras - Divina Cocina

Passa"m la recepta es un llibre de cuina practic eminentment, totalizadores amb por menús ellos, como disposats receptes que cuenta con menor titulos. L"autor, un apassionada de cuina bona, tota la seva Experiencia Aboca com amfitriona se posa sobre papel i les receptes sovint els seus li tiene convidats demanat.

LIBROS RELACIONADOS

Filosofía A Mano Armada.pdf

Relatos Deshilvanados Y Poemas Tejidos.pdf

Mis Primeros Cuentos Para Dormir.pdf

A Chamada Escura . Dos Caborcos.pdf

Episodios Nacionales 30. Bodas Reales.pdf

L´annee Liturgique Le Temps Pascal Tomo I Y Tomo Ii.pdf

Cruce De Autopistas.pdf

Historia Del Santuario De Nuestra Señora De Los Angeles (Gerona).pdf

Selvas Y Rascacielos.pdf

Naturaleza, Historia, Dios.pdf