Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada PDF

Geekmag.es Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada Image

Descubre el libro de Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada con geekmag.es. Lea el PDF de Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada y otros libros de Lluisa Julia.

AUTOR(A) Lluisa Julia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,99 MB
ISBN 9788498836394
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada.pdf
DESCRIPCIÓN
La narrativa de Maria Àngels Anglada és una de les més radicals de l’últim terç del segle XX europeu. Es formula des de la idea que la paraula té la força de canviar les coses i traça una nova visió històrica en què l’amor, la bellesa i un nou corrent civilitzador són possibles. La seva narrativa es relaciona amb els conceptes d’ètica i veritat, i de denúncia de la barbàrie i la injustícia. També reviu la tradició antiga, però com el seu estimat Salvatore Quasimodo, a les seves mans els mites perden tot hieratisme, “baixen a les trinxeres” del segle XX.Els miralls de la ficció és un recorregut pel microcosmos angladià en què el miralleig entre “realitat” i “ficció” és constant. S’hi analitzen els anys de formació, s’hi descriuen els procediments narratius i la construcció de personatges, especialment els femenins i la memòria dels infants. També els jocs intertextuals, amb altres autors, personatges i obres, en una xarxa extensíssima que l’escriptora representa en el Tapís de Càller” de L’agent del rei.Tanquen el volum les cartes adreçades a Salvador Espriu i Josep Pla i un recull de traduccions de poetes italians moderns.
PDF Bibliografía De Carme Riera Monografías

ELS MIRALLS DE LA FICCIO: L OBRA NARRATIVA DE M. ANGELS ANGLADA de LLUISA JULIA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Els miralls de la ficció :: Libelista

El dimecres 25 d'octubre, a les 20.00h, es farà a la Sala Modernista del Casino de Vic, la presentació del llibre Maria-Mercè Marçal.Una vida (2017), de Lluïsa Julià. Presentació a càrrec de Francesc Codina, director de la revista "Reduccions"

LIBROS RELACIONADOS

San Isidro 50 Ferias 50.pdf

El Bloqueo En La Tartamudez: Experiencias Con Tartamudos.pdf

Atlas De Ecocardiografía Bidimensional Y Doppler.pdf

Homo Faber, Homo Sapiens. La Gestión Del Capital Intelectual.pdf

Zen Y Vedanta.pdf

Teoría Y Práctica Del Anuncio En Los Periódicos.pdf

Famosos Al Descubierto.pdf

Muera La Mentira Viva La Verdad.pdf

La Realidad Emergente. Ya Nada Es Lo Que Era.pdf

Audaz, Productivo Y Feliz: Una Guia Para Conseguir Objetivos Increibles Y Dominar Tu Vida Personal Y Profesional.pdf

Aneguet, Ets Tu La Meva Mare?.pdf

La Gobernanza De La Ciudad Europea En La Edad Media.pdf

Ejercicios De Rehabilitacion I Atencion.pdf

La Fierecilla Domada.pdf

Un Sólo Mundo, Voces Múltiples. Counicación E Información En Nuestro Tiempo.pdf