Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada PDF

Geekmag.es Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada Image

Descubre el libro de Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada con geekmag.es. Lea el PDF de Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada y otros libros de Lluisa Julia.

AUTOR(A) Lluisa Julia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,17 MB
ISBN 9788498836394
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Miralls De La Ficcio: L Obra Narrativa De M. Angels Anglada.pdf
DESCRIPCIÓN
La narrativa de Maria Àngels Anglada és una de les més radicals de l’últim terç del segle XX europeu. Es formula des de la idea que la paraula té la força de canviar les coses i traça una nova visió històrica en què l’amor, la bellesa i un nou corrent civilitzador són possibles. La seva narrativa es relaciona amb els conceptes d’ètica i veritat, i de denúncia de la barbàrie i la injustícia. També reviu la tradició antiga, però com el seu estimat Salvatore Quasimodo, a les seves mans els mites perden tot hieratisme, “baixen a les trinxeres” del segle XX.Els miralls de la ficció és un recorregut pel microcosmos angladià en què el miralleig entre “realitat” i “ficció” és constant. S’hi analitzen els anys de formació, s’hi descriuen els procediments narratius i la construcció de personatges, especialment els femenins i la memòria dels infants. També els jocs intertextuals, amb altres autors, personatges i obres, en una xarxa extensíssima que l’escriptora representa en el Tapís de Càller” de L’agent del rei.Tanquen el volum les cartes adreçades a Salvador Espriu i Josep Pla i un recull de traduccions de poetes italians moderns.
Els miralls de la ficció :: Libelista

seus llibres. Partint d'aquesta idea, l'article aprofundeix en els tres aspectes que consi­ derem eixos fonamentals de l'obra de l'es­ criptora: els elements autobiogràfics, l'art i el compromís social. Paraules clau: elements autobiogràfics, art, com­ promís social. The work of M. Àngels Anglada is made up

PDF Bibliografía De Carme Riera Monografías

El autor de Els miralls de la ficció: La narrativa de Maria Àngels Anglada, con isbn 978-84-9883-639-4, es Maria Lluïsa Julià Capdevila, esta publicación tiene ciento sesenta y ocho páginas. Publicacions De L'abadia De Montserrat, S.a. edita esta obra. Fue fundada en los cincuenta y tiene su sede en Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS

La España De Isabel Ii (De La Regencia De María Cristina A La Primera República; 1833-1874).pdf

Cómo Dibujar Ninños.pdf

Marcapaginas Puntos De Libro Mom Cortomaltese Ship (Metal)(cole Ccion Cortomaltese).pdf

La Rueda De Satán.pdf

Historia Criminal Del Cristianismo. Vol 1.pdf

¿A Donde Vas, Maisy?.pdf

Primer Any Del Bienni Progressista: Algunes Aportacions. Barcelona (Juny 1854 - 1855).pdf

Hombres Solos En La Fila Del Cine.pdf

Historia De Merlín I.pdf

Crónicas Anotadas Vol. 1 El Retorno De Los Dragones.pdf

Manual De Urologia.pdf

Catalunya Románica Xiii.pdf

Apuntes De Derecho Mercantil I.pdf