Historia De La Catalunya Contemporania PDF

Geekmag.es Historia De La Catalunya Contemporania Image

El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato PDF. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato MOBI. El libro Historia De La Catalunya Contemporania en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,58 MB
ISBN 9788498090178
NOMBRE DEL ARCHIVO Historia De La Catalunya Contemporania.pdf
DESCRIPCIÓN
Història de la Catalunya contemporània és un llibre de síntesi i al mateix temps un manual d'estudi de la societat catalana des del segle XIX al principi del segle XXI. Els autors, historiadors i professors universitaris reconeguts, hi ofereixen una visió global del que ha estat aquest passat recent i aporten interpretacions que ajuden a entendre millor la complexitat del present. És una obra àgil i rigorosa que presenta de manera entenedora els coneixements historiogràfics ja consolidats i que incorpora també les aportacions més significatives i innovadores dels historiadors actuals. Per això, des de la seva primera edició l'any 1999, s'ha convertit en l'obra de referència per a estudiar els grans processos històrics que condueixen a la Catalunya del segle XXI. Aquesta nova edició, revisada a fons pels autors, recull els principals fets ocorreguts fins el 2006 incloent-hi l'aprovació de l'Estatut.
Història de la Catalunya contemporània - Borja de Riquer ...

Història gràfica de la Catalunya contemporània 1888 / 1931. Volum I, De l'exposició universal a Solidaritat Catalana (1888-1907) de Edmon Vallès y una gran selección de libros, arte y artículos de colección disponible en Iberlibro.com.

Centre d'Història Contemporània de Catalunya. Memorial ...

HISTORIA DE LA CATALUNYA CONTEMPORANIA: DE LA GUERRA DEL FRANCES AL NOU ESTATUT de ANGEL DUARTE. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

España En Marruecos, Cronica De La Campaña De 1909 - Octava Edición Aumentada Con El Tratado De Paz.pdf

El Triunfo De Venus.pdf

La Corrupcion De Agente Publico Extranjero E Internacional.pdf

La Misión Que Nace De La Alegría Del Encuentro.pdf

La Gent Del Joliu. Narracions A Cavall De La Frontera (Premi Carles Grandó, 1988).pdf

La Teoria Del Lenguaje Literario (2ª Ed.).pdf

Las Puertas Eternas.pdf

El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero.pdf

El Somni Del Vell Mariner (Premi Lazarillo 2010).pdf

Mi Amigo Onassis.pdf