No M Ho Crec PDF

Geekmag.es No M Ho Crec Image

El libro No M Ho Crec en formato PDF. El libro No M Ho Crec en formato MOBI. El libro No M Ho Crec en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Majo Cruzate. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Joan Majo Cruzate
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,41 MB
ISBN 9788498675191
NOMBRE DEL ARCHIVO No M Ho Crec.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre és conseqüència d"una inquietud. No estic tranquil, ens diu l"autor Tinc la sensació que no ens ho estan explicant tot, que no surten a la superfície algunes de les causes profundes del que està passant. La gravíssima conjunjtura econòmica provocada pel collapse de les hipoteques subprime als Estats Units està posant en perill el sistema financer internacional en el seu conjunt i qüestiona el sistema capitalista tal com s"ha entès i utilitzat fins avui. Joan Majó, enginyer, home d"una trajectòria de llarg recorregut tant en la cosa pública com a l"empresa privada, es proposa en aquest assaig breu, amè i illuminador destinat a no especialistes i a persones que han de prendre decisions operatives destriar el gra de la palla i explicar cada una de les diverses crisis -financera, de l"economia real i del sistema en conjunt- que s"han superposat i confluït en el moment present. És probable, i fins i tot natural, que la desorientació de la població davant dels titubeigs de les classes dirigents hagin derivat en suspicàcies. I la manca de confiança és un combustible més de la crisi. Entre tots, hem arribat a un cert consens sobre què ha succeït, però encara estan per descriure i analitzar-ne les causes en profunditat. No m"ho crec és una eina de comprensió contra el desconcert i la desconfiança i un mapa ben útil per orientar-nos en el món que ve, que sens dubte serà molt diferent del que hem conegut.
Ho sento, però no m'ho crec - Crític

antojar-se: si se m'antoja ho faré ... 3-"Rascar" és correcte en català; no crec que sigui un castellanisme perquè, si no vaig errat, ve del llatí "rasicare" però sí que sé que "gratar" no sempre és intercanviable per rascar (em sona malament "rascar una paret", ...

M'ho crec | MARC PARROT

NO M HO CREC de JOAN MAJO CRUZATE. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Dinosaurios (Maquetas Recortables).pdf

El Centro Del Tiempo.pdf

Autopia.pdf

Florida. Libros Del Viajero.pdf

Generation Ally - Katja Kullmann - En Aleman.pdf

Barcelona Y Cataluña (Guias Visuales 2009).pdf

El Alma Sobre La Mesa.pdf

Cartas De La Prision Y De Los Campos.pdf

Olite.pdf

Beatus Vir: Carne De Hoguera. Exposición Del Primer Salmo Seguido De Diez Lamentacines Del Miserable Estado De Los Ateístas De Nuestros Tiempos..pdf

Los Dioses De Si Mismos.pdf

Kei 5. Kit Actividades Para Estimulacion De Inteligencia.pdf

Petrografia.pdf

La Metafisica: Preguntas Sin Respuesta Y Problemas Sin Solucion.pdf

Turia Nº 88: Buñuel, 25 Años(noviembre 2008 - Febrero 2009).pdf

Word Xp: Auxiliar Administrativo: Servicio Madrileño De Salud (Se Rmas): Guia Teorica Y Supuestos Ofimaticos.pdf