Acta/artis, Estudis D Art Modern PDF

Geekmag.es Acta/artis, Estudis D Art Modern Image

Descubre el libro de Acta/artis, Estudis D Art Modern con geekmag.es. Lea el PDF de Acta/artis, Estudis D Art Modern en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Acta/artis, Estudis D Art Modern y otros libros de Vv.aa..

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,52 MB
ISBN 2910017447447
NOMBRE DEL ARCHIVO Acta/artis, Estudis D Art Modern.pdf
DESCRIPCIÓN
ACTA ARTIS és una revista científica de format electrònic i presentació impresa del grup de Recerca ACAF/ART, que té com a objectiu promoure, comunicar i difondre la recerca, la crítica i el debat en l’àrea d’estudi de l’art, l’arquitectura i els processos visuals de l’època moderna (segles xv - xviii). ACTA ARTIS s’adreça a un públic acadèmic i professional —i a la societat en general—, i anualment publica contribucions originals i inèdites sobre avenços i resultats d’investigacions que, mitjançant la revisió per parells i segons el parer del Consell de direcció, tinguin el nivell i la qualitat adequats.ACTA ARTIS publica recerques sobre processos de creació, artistes i obres, sobre difusió, circulació i recepció del fenomen artístic en el seu marc històric, cultural, espiritual, antropològic, econòmic i social, i sobre els significats proposats, transmesos i assumits per les obres d’art i per l’arquitectura. Publica recerques interdisciplinàries de la visualitat als segles xv - xviii que, eliminant metodologies reductores tant cronològiques com interpretatives, difonen la creació de significat d’imatges de qualsevol tipus i caràcter. Així mateix, publica estudis que plantegin pràctiques creatives en relació amb el seu entorn de producció amb la finalitat de comprendre l’art, l’arquitectura i les imatges de l’època moderna en tota la seva complexitat.
Acta /Artis. Estudis d'Art Modern 1 (eBook). ACAF / ART ...

Acta /Artis. Estudis d'Art Modern 6. ACAF/ART, Joan Sureda i Carme Narváez (dirs.) Pàgs. 384. 25,00 ...

Acta /Artis. Estudis d'Art Modern 2 | FÒRUM DE LES ARTS I ...

Acta/Artis, revista científica del projecte i grup d'investigació ACAF/ART, enquadrat en el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona, promou l'estudi, la crítica i el debat en el camp de l'art, l'arquitectura i els processos de creació visual que, prioritàriament —encara que no exclusivament—, es van generar al voltant de la Mediterrània entre els ...

LIBROS RELACIONADOS

La Gran Trampa: La Historia Secreta Del Juego En España.pdf

Matematicas Opcion A (4º Curso Eso Segundo Ciclo. Matematicas).pdf

Mascotes (Amagatall Sorpresa).pdf

Cantar De Mio Cid.pdf

Epistolario.pdf

Sexo Y Nutrición.pdf

Tecnología Industrial. Pruebas De Acceso A Ciclos Formativos De Grado Superior.pdf

Tormenta En Los Corazones.pdf

Todo Sobre Las Vitaminas Y La Alimentacion Para Los Niños.pdf

(I.b.d.) Cronica De Un Destino.pdf