Catalunya, Any Zero PDF

Geekmag.es Catalunya, Any Zero Image

Descubre el libro de Catalunya, Any Zero con geekmag.es. Lea el PDF de Catalunya, Any Zero en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Catalunya, Any Zero y otros libros de Pilar Rahola.

AUTOR(A) Pilar Rahola
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,33 MB
ISBN 9788496201163
NOMBRE DEL ARCHIVO Catalunya, Any Zero.pdf
DESCRIPCIÓN
Pilar Rahola (Barcelona, 1958) està casada i té tres fills, una filla biològica i dos adoptats. Doctorada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha exercit diverses professions: directora editorial a Pòrtic, periodista de televisió i premsa, i diputada al Parlament per Esquerra Republicana de Catalunya durant 7 anys. Actualment col·labora a l'Avui, El País i El Periódico; participa al programa Coses que passen de TV3 i en altres programes de televisió. El seu sentit de la justícia i el seu esperit solidari l'han portat a escriure alguns llibres i a fer conferències arreu del món. Cap a on anem? Què ens espera en aquesta nova etapa? En què ens hem equivocat? Quina és la nostra memòria col·lectiva? Quin projecte té la Catalunya despujolada? A Catalunya, any zero, Pilar Rahola, amb la seva prosa precisa i contundent, edifica un cos teòric sòlid i lúcid per tal de reconstruir els nostres orígens, saber exactament d'on venim, i sobretot cap a on anem. "Catalunya necessita una autèntica revolució. Una revolució d'idees, de paradigma col·lectiu, una nova gramàtica històrica per a un altre plantejament de la història. Comença l'any zero."
Catalunya,any zero libro pdf descargar gratis

Noticias de última hora sobre la actualidad de Catalunya y España, Barça, deportes, internacional, economía, cultura, sociedad y más

Catalunya any zero. Crònica visual de la desfeta. David ...

CATALUNYA, ANY ZERO de PILAR RAHOLA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Pastrana (1:50000).pdf

¡Buenas Noches!: Caillou Mano A Mano.pdf

Escritura Rubio, N. 01.pdf

Drogadiccion Y Sociedad.pdf

Congo - Michael Crichton.pdf

Un Lugar Para Amar.pdf

Completisimo Diccionario Español-frances Y Frances Español (Verdadero Taboada) 2 Tomos.pdf

El Mundo Como Libertad Y Representación (Libros Iiii Y Iv).pdf

El Vino Del Estío.pdf

Vuelo Azul.pdf

El Bus De La Energia: Diez Reglas Para Llenar De Energia Positiva Tu Vida.pdf

Hijos En Libertad.pdf

Viva Alcorcon Que Es Mi Pueblo.pdf

Largo Pétalo De Mar.pdf

Neuroanatomía Y Neurofisiologia Clínicas.pdf

Notas Sobre Maquiavelo: Sobre La Politica Y Sobre El Estado Moder No.pdf