Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) PDF

Geekmag.es Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Jordi Sierra I Fabra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,42 MB
ISBN 9788490623886
NOMBRE DEL ARCHIVO Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5).pdf
DESCRIPCIÓN
Barcelona 1949. Un maletí robat i un conegut del passat col·loquen l'ex inspector Mascarell al capdavant d'una investigació sobre obres d'art expoliades pels nazis.Desembre del 1949. Lenin, el pispa que en Miquel Mascarell va retrobar al maig d'aquest mateix any a la presó, li demana ajuda: ha robat la cartera a un suposat turista anglès a qui han assassinat, i ara el persegueixen. Què conté aquesta cartera? Doncs ni més ni menys que un dels catàlegs dels quadres que els nazis van robar abans de la Segona Guerra Mundial i durant el conflicte bèl·lic.La víctima formava part dels Monuments Men, una organització dedicada a recuperar aquestes obres d'art espoliades. En aquesta ocasió seguia els passos d'un nazi amagat a Barcelona amb un preuat botí pel qual valia la pena matar.Amb la família d'en Lenin instal·lada a casa seva, amb l'alè del comissari Amador al clatell i amb el misteri d'una trama enrevessada que s'escola entre les teranyines de la ciutat derrotada, plena de personatges ocults i de nous assassinats, en Miquel tornarà a enfrontar-se, sense més armes que la seva ferma voluntat, als fantasmes del passat.
SIS DIES DE DESEMBRE : INSPECTOR MASCARELL 5 : Agapea ...

eBooks Novela negra y Policíaca Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) (ebook ...

Sis Dies De Desembre (Inspector Mascarell 5) (ebook ...

Vea reseñas y calificaciones de reseñas que otros clientes han escrito de Sis dies de desembre (Inspector Mascarell 5) en Amazon.com. Lea reseñas de productos sinceras e imparciales de nuestros usuarios.

LIBROS RELACIONADOS

Modificación De Conducta.pdf

Les Tres Bessones Bebes. Un Dia Molt Especial: El Dia De Nadal.pdf

Hablar Y Escuchar: Una Propuesta De Aprendizaje (2ª Ed.).pdf

Amores. Arte De Amar.pdf

Manual De Tecnicas Electorales.pdf

Las Gafas Del Diablo.pdf

Al Zoo.pdf

Ens Podem Quedar? (3ª Ed.).pdf

Variaciones Musicales.pdf

Nightjohn. El Esclavo Que Me Enseñó A Leer.pdf

Hemos Roto La Cruz.pdf

Accio De Gracies.pdf

El Muñeco De Nieve.pdf

El Llibre D´or De Catalunya - Un Segle En Imatges.pdf

Lengua Castellana Y Literatura (2º Bachillerato).pdf

Las Setas Comestibles De Europa..pdf