Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 PDF

Geekmag.es Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 Image

Descubre el libro de Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 con geekmag.es. Lea el PDF de Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4 y otros libros de Vv.aa..

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,30 MB
ISBN 9788480612357
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos Superior I Cos De Gestion Generalitat De Catalunya: Temari 4.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre desenvolupa els temes corresponents del bloc de Organització i funció pública. El dret del treball del temari oficial de les proves selectives d'accés als cossos Superior i de Gestió d'administració de la Generalitat de Catalunya. S'estudien aquí els temes més importants que componen l'actual Estatut de la Funció Pública, i en particular de la que presta serveis en l'Administració de la Generalitat (estructura, accés, condicions de treball, règims de provisió, etc.) i les matèries fonamentals del Dret del Treball (els principis constitucionals, les seves fonts especials, el dret dels contractes, etc.). Cada tema presenta l'estructura següent: títols o epígrafs que integra, segons el programa oficial; referéncies legislatives, als temes de contingut jurídic; Guió-resum, que proporciona una visió ràpida del contingut del tema; gràfics, diagrames, esquemes que resumeixen i exposen de forma ordenada i sintètica algunes de les parts de cada tema per a una comprensió més fàcil.
Colección Cos Superior (Part general) Generalitat de ...

Temari 1 Cos Superior, Part Comuna a totes les opcions, de la Generalitat de Catalunya, para la preparación de Cos Superior Generalitat de Catalunya. Más información aquí.

Temari d'oposicions al Cos d'Advocacia de la Generalitat ...

La nova edició del nostre Temari 4 de la Part general per a la preparació de les proves selectives d'accés a l'escala superior d'administració general del Cos Superior d'administració de la Generalitat de Catalunya, desenvolupa els temes corresponents al novè i desè bloc exigits al programa oficial, aprovat mitjançant Resolució GAP/2542/2008, de 4 d'Agost: Gestió Pública i ...

LIBROS RELACIONADOS

Margarita (Un Recuerdo).pdf

Genesis Del Consejo.pdf

Test Oposiciones Cuerpo Administrativo De La Comunidad De Castill A Y Leon (Promocion Interna).pdf

La Indumentaria Del Médico A Través De Sus ÉPocas. El Maestro Del Renacimiento.pdf

Plano Y Guia - Nueva York - Ilustrado - 1994.pdf

El Libro Del Jamón Y La Matanza.pdf

La Tropa De Trapo: Juega Con Los Numeros.pdf

Medios De Comunicacion, Publicidad Y Adicciones.pdf

Mapa Y Guia Excursionista Mallorca Tramuntana Central.pdf

Por Qué Me Condenaron A Muerte. Memorias De Un Condenado A Muerte Por Los Alemanes (1914-1918).pdf

Nuestra Señora De Paris (+ Lamina).pdf

Un Dia En Toledo.pdf

Sebastian Darke Princep Dels Bufons.pdf

La Cascara Amarga.pdf