Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) PDF

Geekmag.es Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) Image

Descubre el libro de Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) con geekmag.es. Lea el PDF de Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3) y otros libros de Jordi Sierra I Fabra.

AUTOR(A) Jordi Sierra I Fabra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,24 MB
ISBN 9788417444112
NOMBRE DEL ARCHIVO Cinc Dies D Octubre (Inspector Mascarell 3).pdf
DESCRIPCIÓN
Tercer llibre de la sèrie de novel·la policíaca ambienta a laBarcelona de postguerra, de Jordi Sierra i Fabra. Quan l'inspectorMascarell s'encarrega de la recerca d'un jove anarquista, descobreix quel'èxit de la seva investigació podria implicar la seva pròpia mort.1948.Un any després d'abandonar el Valle de los Caídos en serindultat, Miquel Mascarell, el darrer policia de la Barcelonarepublicana, ha refet la seva vida al costat de la Patro, la jove que hasalvat dues vegades. La visita d'un home temible que li fa un encàrrecestrany, buscar la tomba del seu nebot, mort el 18 de juliol del 36,tornarà a enfrontar el vell inspector amb els seus fantasmes i la sevasupervivència, en una ciutat enrarida que acaba de viure una guerra i busca un nou futur.Durant aquests mateixos dies, a Madrid, un consell de guerra jutja elgrup dels vuitanta, els maquis que continuen lluitant contra ladictadura. Quin secret amaga el cadàver d'aquell jove de qui busca latomba, en un cara o creu a vida o mort, al cap de dotze anys dels fets, quan no en queden testimonis vius?Ambientada amb exactitud i precisió en l'Espanya de l'època,Cinc dies d'octubreés una novel·la que ens fa tornar al passat, potserper comprendre el present.
Amazon.com: Customer reviews: Els 3 primers casos de l ...

1947. Miquel Mascarell, el último policía de la Barcelona republicana, sale en ... Cinc dies d'octubre (Inspector Mascarell 3) Jordi Sierra i Fabra. Lo quiero. Misterio y suspense. Lo quiero. Dos dies de maig (Inspector Mascarell 4) Jordi Sierra i Fabra. Lo quiero. Misterio y suspense.

Amazon.com: Customer reviews: Els 3 primers casos de l ...

CINC DIES D'OCTUBRE (INSPECTOR MASCARELL 3), JORDI SIERRA I FABRA, 5,99€. Tercer llibre de la sèrie de novel·la policíaca ambienta a la Barcelona de postguerra...

LIBROS RELACIONADOS

1945.pdf

Cuinem A 4 Mans: Receptes Per Fer Amb Nens.pdf

Els Meus Cinc Sentits.pdf

Negros, Mulatos Y Blancos: Los Esclavos En Extremadura Durante La Edad Moderna.pdf

La Mariposa.pdf

Documentacion Medieval Referente A Cantabria En El Archivo Secret O Vaticano.pdf

Perich-match.pdf

El Hijo De Carolina Querida. Carolina..pdf

A Cargo Del Estado.pdf

Los Pitufos Nº 26.pdf

Ciudad De Los Angeles Caidos.pdf

Evolucion De Los Aviones De Caza A Reaccion.pdf

Cuaderno De Apuntes Y Esbozos Poéticos Del Destemplado Palinuro A Tlántico.pdf

Mujer En El Espejo Contemplando El Paisaje.pdf

Los Vengadores Nº 24 (Biblioteca Marvel).pdf