Tants Anys De Silenci PDF

Geekmag.es Tants Anys De Silenci Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Tants Anys De Silenci en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Tants Anys De Silenci en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tants Anys De Silenci en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Francisco Castro Veloso
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,35 MB
ISBN 9788494853265
NOMBRE DEL ARCHIVO Tants Anys De Silenci.pdf
DESCRIPCIÓN
A Tants anys de silenci Francisco Castro recrea una època d'obscuritat i odis, d'execucions i venjances personals, de por i amagatalls sota terra, però també d'utopies, somnis i revolució. Perquè la vida semblava feliç al pazo de Flàvia fins que el 18 de juliol de 1936 va esclatar la guerra i, en el caos inicial, alguns van aprofitar per passar comptes pendents.Setanta anys després, al jardí del pazo es recuperen sis cossos en una fossa comuna, tots amb un tret al cap, i també un misteriós esquelet de dona, enterrada sola, amb un llibre de poesia entre les mans. Anxela, una professora que viu la seva pròpia història de violència i dolor, dirigeix l'excavació i es proposa saber què va passar al pazo en aquells primers dies de guerra, i qui era la dona, i qui era el poeta, i què en queda de tot allò.Un relat apassionat, bellament violent, carregat de misteris sepultats en el silenci.
Els crits del silenci | Opinió | EL PAÍS Catalunya

Estás aquí: Tants anys de silenci, Francisco Castro #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular y Santa Cruz de Tenerife abonado por tarjeta o Paypal. PORTADA. Recomendar este libro.

Selecció de Poesia Catalana / Catalan Poetry Selection

Tantos años de silencio es, con diferencia, la mejor novela hasta el momento de Francisco Castro. Anxela acepta dirigir una excavación en unas fosas comunes en el Pazo de Flavia, en Galicia, donde la memoria popular afirma que hubo unas terribles ejecuciones al inicio de la Guerra Civil.

LIBROS RELACIONADOS

Tus Cuentos Favoritos Disney / Pixar.pdf

Espectacular Spiderman 3: ¡Que Siga El Espectaculo!.pdf

Materia Reservada. Segunda Parte.pdf

Hola! Fem Una Granja.pdf

El Model De Llengüa I La Seguretat Lingüistica.pdf

La Condicion Urbana.pdf

La Cabeza De La Gorgona Y Otras Transformaciones Terrorificas.pdf

¡No Ting Son!.pdf

Luchino Visconti: La Razon Y La Pasion.pdf

Tsubasa Reservoir Chronicle 11.pdf

Nieve Negra. Dioses, Héroes Y Bastardos Del Ajedrez.pdf

Leer Nº 154 (Julio-agosto 2004).pdf

Retablo.pdf

Poesía Completa.pdf