La Cuina Del Serrallo PDF

Geekmag.es La Cuina Del Serrallo Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Cuina Del Serrallo en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Cuina Del Serrallo en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Cuina Del Serrallo en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Carme Arjona
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,48 MB
ISBN 9788497913423
NOMBRE DEL ARCHIVO La Cuina Del Serrallo.pdf
DESCRIPCIÓN
Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca­dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l’amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d’una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»
El Serrallo — Ajuntament de Tarragona

Referent al projecte de recuperació del patrimoni immaterial del Serrallo que es porta a terme conjuntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona dins la programació de l'hora del conte del cicle 'La mar bressol de contes. Contes des del bressol', s'ha consolidat amb l'edició del número 2 de la col·lecció Petit Museu amb el conte Ramon, el Ranxero, de pescador a cuiner.

Libro PDF La cuina del serrallo

101 Juegos De Improvisacion Para Ninos Y Adultos: Diversion Y Creatividad A Traves De La Improvisacion Y La Interpretacion (Mundo Infantil) ... Cocina Baja En Calorias PDF complete. 500 Bloques De Quilt. Colchas, Cojines, Acericos, Accesorios 500 Bloques De Quilt.

LIBROS RELACIONADOS

La Iliada.pdf

Arquitectura Barroca Tardía Y Rococó.pdf

El Jersey Verde Con Cenefas Rojas Y Grises.pdf

Administrativo De La Junta De Andalucia: Temario: Promocion Inter Na (Vol. Ii).pdf

Depuración Por Lagunaje De Aguas Residuales.pdf

Tot Sobre Els Avions.pdf

Manual Ser De Las Enfermedades Reumaticas (5ª Ed.).pdf

El Erizo Y La Zorra.pdf

Ya Llega Noddy: Los Polvos Magicos.pdf

Cuaderno De Verano 5 (Educacion Primaria, Ciclo Superior).pdf

Guinness World Records 2020. Gamer S Edition.pdf

6 Vidas En Winzip: Relatos Cortos Pero Intensos.pdf

Els Mala-ànima (Traducció De L'italià Per Miquel Llor).pdf