La Lluna De Praga PDF

Geekmag.es La Lluna De Praga Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Lluna De Praga en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Lluna De Praga en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Lluna De Praga en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Jordi Santasusagna I Davins
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,21 MB
ISBN 9788415896074
NOMBRE DEL ARCHIVO La Lluna De Praga.pdf
DESCRIPCIÓN
En Charly és professor d’institut i l’Anna és una de les seves alumnes,filla d’una família adinerada i amb una mare especialment possessiva. Els dos, juntament amb una quinzena de companys més de quart d’ESO, emprenen un viatge de fi de curs a Praga que transcorre plàcid fins a l’última nit, en què l’Anna desapareix de forma inesperada i sense deixar rastre. La hipòtesi del segrest per motius econòmics mobilitza la policia de la capital txeca… fins que l’anàlisi de les fotografies dels companys de l’Anna mostren una imatge que capgira la investigació per complet.Narrat en primera persona pels seus dos protagonistes, La lluna de Praga és un thriller a cavall de dues ciutats, Manresa i Praga, amb personatges cruels, un rerefons de conxorxes polítiques i un terrible secret familiar que s’ha mantingut ocult durant massa temps. És l’hora de conèixer la veritat.
El alcalde de un distrito de Praga afirma que Rusia quiere ...

LA LLUNA DE PRAGA es un libro escrito por Jordi santasusagna tiene un total de 272 páginas , identificado con ISBN 9788415896074 y ha recibido 1 votos de nuestros visitantes LA LLUNA DE PRAGA se publicó en el año 2013 . En total tiene una nota media de 0 sobre cinco.

PDF 1. Abans De Llegir

Narrat en primera persona pels seus dos protagonistes, La lluna de Praga és un thriller a cavall de dues ciutats, Manresa i Praga, amb personatges cruels, un rerefons de conxorxes polítiques i un terrible secret familiar que s'ha mantingut ocult durant massa temps. És l'hora de conèixer la veritat.

LIBROS RELACIONADOS

Alzado Del Suelo. Novela..pdf

Guerra, Exilio Y Carcel De Un Anarcosindicalista.pdf

Tento E Maila Cadea.pdf

La Lucha Política En El Mundo Antiguo.pdf

Els Rubio. Una Nissaga D Intel·lectuals.pdf

Dios Y Los Cientificos.pdf

Procesos De Ingenieria En Proyectos De Infraestructura: Notas Para Ingenieros De Proyecto.pdf

Ruido Electroquimico: Metodos De Analisis.pdf

Hiperespacio: Una Odisea Cientifica A Traves De Universos Paralel Os, Distorsiones Del Tiempo Y La Decima Dimension.pdf

Un Ciego Con Una Pistola (Serie &Quot;ataud" Ed Johnson &Amp; &Quot;sepulturero &Quot; Jones 8).pdf

Realidad Y Prospectiva De La Educacion Superior: Un Enfoque Compa Rado (Actas Del Vii Congreso Nacional De Educacion Comparada: Murcia, 22-25 De Noviembre De 2000).pdf

Inocencia Feroz.pdf

Bolsa Las Tres Mellizas Tricolor (Incluye 3 Libros).pdf

Sin Escapatoria - El Paciente - Tormenta Blanca - El Constructor.pdf

Preguntas Perfectas. Respuestas Perfectas.pdf

Hotel Graybar.pdf

Kiss Comix Nº 211.pdf