L Agricultura Social A Catalunya PDF

Geekmag.es L Agricultura Social A Catalunya Image

Cuida los árboles y descarga el libro de L Agricultura Social A Catalunya en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de L Agricultura Social A Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Agricultura Social A Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Natalia Valldeperas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,32 MB
ISBN 9788490346518
NOMBRE DEL ARCHIVO L Agricultura Social A Catalunya.pdf
DESCRIPCIÓN
II Premi d'Assaig Món RuralAquest llibre pretén ser una aproximació a la situació actual de l'Agricultura Social a Catalunya, mesurant el seu abast i analitzant-ne les principals característiques a través de la informació proporcionada pels agents clau del sector. Actualment, l'Agricultura Social és una activitat que gaudeix d'un important impuls a Catalunya i que aporta importants beneficis a un ampli ventall d'usuaris en risc d'exclusió social, com són les persones amb discapacitat o trastorn mental, en situació d'atur de llarga durada o de pobresa, els joves o les persones immigrades. Aquests col·lectius experimenten, a través del treball agrari, millores substancials en diferents àmbits de la seva vida, com ara la salut física i mental, l'autonomia, la participació social i les relacions interpersonals, tot creant un entorn de treball favorable que n'afavoreix la inserció. Aquesta activitat també contribueix a bastir nous models de desenvolupament rural amb projectes socialment innovadors que, des de l'àmbit local, aporten valor afegit al producte i al territori.
(PDF) L'agricultura social a Catalunya. Una doble ...

L'agricultura social apareix com una estratègia per oferir solucions i respostes a problemes i necessitats presents en la societat actual. A les jornades es presentaran les característiques més rellevants del sector de l'Agricultura Social a Catalunya, incidint en quin és l'abast del

PDF L'Agricultura Social a Catalunya. Una Doble Alternativa ...

Estás aquí: Ciencias Humanas > Libros de Sociología > L'Agricultura Social a Catalunya . Desenvolupament local i ocupació per a col·lectius en risc d'exclusió social, Guirado González, Carles; Valldeperas Belmonte, Natàlia; Tulla i Pujol, Antoni F.

LIBROS RELACIONADOS

Don Quijote (8 Tomos).pdf

Duxford: Memoria, Museos Militares E Identidad Democratica: Un An Alisis Desde La Sociologia De La Defensa.pdf

Biografía Del General Don Juan Prin (Juan Prim) Facsímil.pdf

Entonación Bien Temperada.pdf

Llengua Catalana.pdf

No Woman No Cry.pdf

Per Molts Anys, Carlota!.pdf

Tratado De Psicología General 4. Memoria Y Representación.pdf

Ejercicios De Introduccion A La Microeconomia.pdf

Guia De Las Plantas Medicinales Del Camino De Santiago.pdf