Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident PDF

Geekmag.es Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Antoni Janer Torrens
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,60 MB
ISBN 9788491910862
NOMBRE DEL ARCHIVO Mitologia Per A Profans. Manual Per Entendre La Tradicio Classica D Occident.pdf
DESCRIPCIÓN
Avui la mitologia clàssica és ben present en el nostre vocabulari amb expressions com 'la caixa de Pandora', 'sentir cants de sirena', 'caure en braços de Morfeu', 'el taló d,Aquil·les', 'ser un Adonis' o 'viure una odissea'. Mitologia per a profans és un manual per entendre la tradició clàssica d'Occident. El seu autor, Antoni Janer Torrens, filòleg clàssic i periodista, l'ha escrit amb un llenguatge amè i entretingut amb l'objectiu de donar a conèixer el nostre valuós llegat humanístic que desgraciadament perilla en l'actual societat utilitarista. Tots els referents clàssics que inunden les nostres vides quotidianes hi són explicats amb tot luxe de detalls. És un llibre ple de sorpreses, amb pinzellades d'etimologia, antropologia i sociologia del món clàssic.Avui la mitologia clàssica és ben present en el nostre vocabulari amb expressions com "la caixa de Pandora", "sentir cants de sirena", "caure en braços de Morfeu", "el taló d,Aquil·les", "ser un Adonis" o "viure una odissea".Mitologia per a profans és un manual per entendre la tradició clàssica d'Occident. El seu autor, Antoni Janer Torrens, filòleg clàssic i periodista, l'ha escrit amb un llenguatge amè i entretingut amb l'objectiu de donar a conèixer el nostre valuós llegat humanístic que desgraciadament perilla en l'actual societat utilitarista. ...
'Amor i sexe en el món clàssic', conferència d'Antoni ...

Com a jornalista, és col·laborador habitual de Sàpiens, IB3 Ràdio, i també de l'Ara Balears, amb la secció setmanal 'Turista a coa d'ull'. Acaba d'escriure el llibre divulgatiu 'Mitologia per a profans. Manual per entendre la tradició clàssica d'Occident' que està a punt de sortir publicat.

Pam - Libros y los precios de los productos Pam Fnac

Avui la mitologia clàssica és ben present en el nostre vocabulari amb expressions com 'la caixa de Pandora', 'sentir cants de sirena', 'caure en braços de Morfeu', 'el taló d,Aquil·les', 'ser un Adonis' o 'viure una odissea'. Mitologia per a profans és un manual per entendre la tradició clàssica d'Occident.

LIBROS RELACIONADOS

Humor Amargo.pdf

Un Raton En La Luna (Coleccion Cuentos De Ciencia).pdf

Arqueología Clásica. Catálogo General.pdf

Diseño Y Programacion Del Mp68000 Y Perifericos.pdf

Gestion Del Estado Turno Libre: Organizacion Del Estado Y De La A Dministracion Publica. La Union Europea: Temario I.pdf

Electricidad Del Automóvil: Encendido Y Accesorios.pdf

La Lia, La Mei I En Saïd.pdf

Ingles Facil.pdf

Manual Práctico Del Corredor.pdf

Realidad Aumentada.pdf

Hornos Para Ceramistas. Ceramica.pdf

Experiencias Universitarias De Innovacion Docente Hispano-italian Nas En El Espacio Europeo De Educacion Superior.pdf

El Don De Volar.pdf

ÁGuila Roja.pdf

Lo Sueños De Mi Padre.pdf