Lirael (Catala) PDF

Geekmag.es Lirael (Catala) Image

El libro Lirael (Catala) en formato PDF. El libro Lirael (Catala) en formato MOBI. El libro Lirael (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Garth Nix. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Garth Nix
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,62 MB
ISBN 9788478712557
NOMBRE DEL ARCHIVO Lirael (Catala).pdf
DESCRIPCIÓN
Qui és Lirael?Catorze anys han passat des que l’Abhorsen Sabriel fes fugir el malvat Kerrigor més enllà del novè portal i ajudés a restaurar el rei Pedrenyal al tron del Vell Regne.La Lirael s’ha educat entre les noies del Clayr, tot i que mai se n’ha sentit vertaderament filla. No té el do de la clarividència, dret de naixement de les Clayr, i se sent diferent, insegura de la seva identitat. Acompanyada de la seva amiga fidel, la Gossa Deshonrosa, i sota la creixent amenaça d’un mal mil-lenari, la Lirael ha d’embarcar-se en una missió desesperada. A les seves mans està el destí del Vell Regne.En aquesta continuació de Sabriel, obra guanyadora de l’Aurealis Award a Austràlia, Garth Nix teixeix una trama fascinant plena de descobriments, perills i sorpreses.
El Palau dels Català de Valeriola se abre a Valencia

Estás aquí: Literatura > Libros de Literatura Inglesa > LIRAEL, Garth Nix #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular, Tenerife, Gran Canaria y Mallorca abonado por tarjeta o Paypal. Recomendar este libro. Aviso de disponibilidad. LIRAEL.

Dossier nivell b - SlideShare

Lee "Lirael" de Garth Nix disponible en Rakuten Kobo. New York Times bestseller Lirael is perfect for fans of epic fantasy like Game of Thrones. In this sequel to the critica...

LIBROS RELACIONADOS

Historia De La Antropología.pdf

El Libro De La Selva.pdf

El Jazz A Catalunya.pdf

Las Españas Medievales.pdf

Luis Maraver: Materia.pdf

Teoría E Investigación En La Psicología Social Actual.pdf

Los Cuentos De Mis Peluches.pdf

El Mundo De La Energía.pdf

Otra Vuelta De Tuerca.pdf

La Lonja Monumento Vivo.pdf

Gran Vox: Apendice Atlas.pdf