El Pavello De Les Peonies PDF

Geekmag.es El Pavello De Les Peonies Image

El libro El Pavello De Les Peonies en formato PDF. El libro El Pavello De Les Peonies en formato MOBI. El libro El Pavello De Les Peonies en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lisa See. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Lisa See
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,37 MB
ISBN 9788429761191
NOMBRE DEL ARCHIVO El Pavello De Les Peonies.pdf
DESCRIPCIÓN
“La mare m’havia educat perquè mai no mostrés els meus sentiments, però quan llegia El pavelló de les peònies sentiaforça coses: amor, tristesa, felicitat. Ara que veia la història representada al meu davant, les meves emocions creixien...” . Amagada darrere les gelosies del jardí, la Peònia assisteix per primera vegada a la representació d’El pavelló de les peònies, una de les òperes xineses més famoses de tots els temps, però prohibida a les dones perquè les indueix a comportaments impropis. Som a la Xina del segle XVII. Les noies de bona família han estat educades per obeir. No podentriar el seu marit, però ningú no els pot impedir somiar en l’amor. Aquella nit, la Peònia decideix somiar. I el seu destí, com el de l’heroïna de l’òpera, queda estroncat per sempre. Com ja va fer a Flor de Neu i el ventall secret (2006), Lisa See continua en la línia d’exploració del passat i es capbussa en uns fets reals: la història de tres dones xineses que, una després de l’altra, es van casar amb el mateix marit i juntes van escriure El comentari de les tres vídues (1694); aquesta obra és un compendi de reflexions i opinions sobre El pavelló de les peònies, òpera que encara avui provoca les crítiques i censures del govern xinès. “Extraordinària. De nou Lisa See pren un capítol desconegut de la història xinesa, es documenta minuciosament sobre els costums i les creences de l’època, i el converteix en una magnífica novel·la. Molt recomanable.”, Library Journal
Pabellón de las peonías, el | Ediciones Salamandra

Editorial Trotta - El Pabellón de las Peonías ;Tang Xianzu; El Pabellón de las Peonías (Mudan ting) o Historia del alma que regresó (Huanhun ji) es la obra cumbre de la dramaturgia china, traducida aquí por primera vez al español. Escrita por Tang Xianzu (1550-1616) en 1598, relata la apasionada historia de amor entre la hermosa Du Liniang y el joven Liu Mengmei.

Representación del "Pabellón de las Peonías" presentada en ...

Con El abanico de seda (Salamandra, 2005), que se convirtió en un best-seller internacional, alcanzó una repercusión que se vio confirmada con sus siguientes novelas: El pabellón de las peonías (Salamandra, 2008), Dos chicas en Shanghai (Salamandra, 2010) y, ahora, La isla de las mujeres del mar.

LIBROS RELACIONADOS

La Nueva Era De Las Hierbas.pdf

Cuaderno Historia 1º Educacion Secundaria.pdf

Los Beatles.pdf

Proyecto Trebole, Al Llegar La Noche: Educación Infantil (2 Años).pdf

La Custodia Procesional De Madrid: Estudio Y Restauracion.pdf

Legislacion Penitenciaria.pdf

El Estilo Posicional (3ª Ed.).pdf

Aaaggg, Aaaggg Vol Dir No - Pilar Lozano Carbayo - En Catalan - Ilustrado.pdf

La Llanura Infinita.pdf

Introduccion Al Sistema Tributario Español.pdf

Personal De Oficios De Servicios Internos: Ayuntamiento De Madrid . Temario.pdf

Los Monumentos De Sevilla: Dibuja Y Colorea.pdf

L Album Del Nado.pdf

Codigo Civil (28ª Ed.).pdf

Concepciones De Lo Real.pdf

Historia Y Economía De La Unión Europea.pdf

Novelas I.pdf