Manual Per A Dones De Fer Feines PDF

Geekmag.es Manual Per A Dones De Fer Feines Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Manual Per A Dones De Fer Feines en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Manual Per A Dones De Fer Feines en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Manual Per A Dones De Fer Feines en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Lucia Berlin
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,83 MB
ISBN 9788494508509
NOMBRE DEL ARCHIVO Manual Per A Dones De Fer Feines.pdf
DESCRIPCIÓN
Manual per a dones de fer feines és una tria dels millors contes de Lucia Berlin. Els relats, sempre autobiogràfics, constitueixen un retrat de les angoixes de l'autora, que va tenir una vida convulsa i complicada, i que es descrivia a ella mateixa com a"alcohòlica, neuròtica i fràgil". Cada conte és una mirada lúcida sobre la fragilitat humana, i tots ells destil·len una comprensió fondíssima del caràcter femení: són feministes sense intenció, per dir-ho d'alguna manera, perquè copsen magistralment les febleses, fortaleses i particularitats de l'experiència emocional femenina, la tendència a la vergonya paralitzadora i al menyspreu autodestructiu, sense impostures ni pretensions i sense caure mai en la frivolitat ni en el desig buit de transgredir, i recorrent sempre al sentit de l'humor. El conjunt és d'una autenticitat i una candidesa desarmants, altament seductores; malgrat que els contes tracten sovint temes dolorosos i pertorbadors, com l'addicció a l'alcohol, la duresa de la síndrome d'abstinència o la mort de la germana petita, la tendresa envers el món, la calidesa i la humilitat fan que siguin sempre vitals i lluminosos, i que encomanin alegria i ganes de viure alhora que il·luminen les parts potser més fosques de l'ànima humana, sense judicis ni prejudicis i assumint-les com un aspecte inevitable de l...
Manual per a dones de fer feines - ALIBRI

Al relat que dóna nom al recull, "Manual per a dones de fer feines", per exemple, Berlin inclou fragments entre parèntesi mitjançant els quals interromp l'acció i la narradora, una noia amb estudis que, ocasionalment, treballa com a dona de fer feines, desgrana instruccions, amb un formulari llenguatge burocràtic, per a aspirants a la feina.

Manual Per a Dones De Fer Feines | 9788494508509 | Berlin ...

Sinopsis Manual per a dones de fer feines és una tria dels millors contes de Lucia Berlin. Els relats, sempre autobiogràfics, constitueixen un retrat de les angoixes de l'autora, que va tenir una vida convulsa i complicada, i que es descrivia a ella mateixa com a «alcohòlica, neuròtica i fràgil».

LIBROS RELACIONADOS

Las Falsas Confidencias.pdf

Voz: Trastornos Y Rehabilitacion. Formacion.pdf

Manual De Derecho Urbanistico (Tras La Ley 6/1998, De 13 De Abril , Sobre Regimen Del Suelo Y Valoraciones): Doctrina, Legislacion Y Jurisprudencia.pdf

Periódico Pueblo Nº 1.678, 08-08-1945: Hiroshima..pdf

Auxiliaradministrativo De La Comunidad Autonoma De Cantabria: T Emario Materias Comunes. Volumen Ii.pdf

La Historiografia Catalana En El Segle Del Barroc.pdf

Gobierno De Personas En La Empresa.pdf

(Ref. 6270000606) Plumier Pepa Ante Estrecho 6c Pistacho.pdf

Anuchka Y Fausto (Historia En Nueve Cartas) (Austral).pdf

Gran Libro De Pictogramas.pdf

Cuaderno De Lengua, Pauta. 1º Primaria, 1er Trimestre. Conecta Con Pupi.pdf

La Suerte De Los Ladrones. El Mensajero De La Oscuridad. Libro 1.pdf

Coraggio, Mia Signora-hazme De La Noche Un Cuento..pdf

Recull De Poesia Catalana Medieval.pdf