La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia PDF

Geekmag.es La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Lluis Duch
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,11 MB
ISBN 9788484158769
NOMBRE DEL ARCHIVO La Paraula Trencada: Assaig D Antropologia.pdf
DESCRIPCIÓN
Directament o obliquament, els deu textos de Lluís Duch reunits en aquest volum tenen com a teló de fons l´actual crisi de la Paraula humana. La creixent problematització de l´educació a casa nostra posa a bastament en relleu el trencament, l´esmicolament, de la Paraula, la seva aguda disfuncionalitat i pèrdua de la seva capacitat orientativa. O, expressant-ho encara d´una manera més negativa, la seva mecanització, la pèrdua o, almenys, el grau i profund esmussament de la seva capacitat simbòlica referencial, al·lusiva. L´anomenat «fracàs escolar», que ateny dimensions summament inquietants a casa nostra, no és sinó una mostra tràgica de la intensa i extensa fractura de la Paraula, de les capacitats expressives, ètiques i estètiques de l´ésser humà. I allí on no hi ha expressió polifònica de l´ésser humà irromp com un mal fat la violència, la degradació de l´humà, la verificació sense traves de l´aforisme: homo homini lupus. A partir de l´actual crisi de l´educació posa a bastament en relleu el trencament, l´esmicolament, de la Paraula, la seva aguda disfuncionalitat en la nostra societat. Des de perspectives diferents, els deu assaigs d´aquest volum proposen accions terapèutiques destinades a recuperar la salut de la Paraula, és a dir, d´una atmosfera personal i comunitària que permeti una saludable convivència en aquests començaments del segle XXI.
Religion y mundo moderno | Lluís Duch | Libro y ebook

Compra el libro LA PARAULA TRENCADA. DUCH, LLUÍS (ISBN: 8484158769) disponible a la botiga online Llibreria Claret. ... LA PARAULA TRENCADA ASSAIGS D'ANTROPOLOGIA. DUCH, LLUÍS. sinopsis. Els deu textos de Lluís Duch reunits en aquest volum tenen com a teló de fons l'actual crisi de la Paraula humana.

La paraula trencada: assaig d antropologia autor Lluis ...

L'antropologia té com a objecte d'estudi tots els éssers humans i totes les dimensions de la Humanitat. Altres disciplines associades a l'antropologia són la lingüística i l'arqueologia. La paraula prové del grec άνθρωπος, ánthropos, ésser humà, i el sufix -logia derivat de λόγος, lógos, doctrina, coneixement.

LIBROS RELACIONADOS

Que Bona!.pdf

El Contrato Publico De Suministro - Francisco Sosa Wagner.pdf

Un Monstruo.pdf

Crecer 1: Propuestas Para Tutoria 1º Eso.pdf

Tratamiento De La Muerte Aparente.pdf

Alonso Berruguete.cuatro Ensayos.pdf

Redención.pdf

Guía De La Arquitectura De Madrid.pdf

Tu Mentira Es Mi Verdad.pdf

Historia De La Literatura Mundial I.pdf

La Plata De Britania.pdf

La Busqueda De La Verdad.pdf

Psicología De Las Organizaciones.pdf

Consumid, Empobreceos, Destruid La Tierra. Perfil De La Sociedad De Consumo.pdf

La Dieta Paleo.pdf

Técnicos Especialistas En Radiodiagnóstico Del Sas. Test Del Temario.pdf

Winnie Me Enseña El Tiempo.pdf

Al Morir Quedamos Solos.pdf

Del Aburrimiento Al Poder.pdf