Meravelloses Papallones PDF

Geekmag.es Meravelloses Papallones Image

El libro Meravelloses Papallones en formato PDF. El libro Meravelloses Papallones en formato MOBI. El libro Meravelloses Papallones en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sue Unstead. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Sue Unstead
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,88 MB
ISBN 9788478715503
NOMBRE DEL ARCHIVO Meravelloses Papallones.pdf
DESCRIPCIÓN
Les papallones es componen de milers d'espècies, algunes de molt espectaculars per les formes i els colors que tenen; a més el seu procés de transformació és molt interessant. Unes precioses i detallades il·lustracions, a part d'unes explicacions concises sobre els insectes, acosten el jove lector a la ciència natural d'una manera vistosa i rigorosa. Els llibres combinen text i il·lustracions amb altres elements interactius, com ara les solapes, les rodes i el tacte, per fer-los més atractius i acostar-los al jove lector.
Papallones: Macedonia, Macedonia: Amazon.es: Música

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Maravillosas mariposas y del autor Sue unstead. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Maravillosas mariposas y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Todos los libros del autor Sue Unstead

Tenir erugues a casa ens fa veure que la natura no és estàtica, que canvia i es transforma de una manera o altra. Nosaltres cada dia observem com les nostres erugues de papallona reina (Papilio Machaon) creixen.

LIBROS RELACIONADOS

El Rey De Las Muñecas. Manuel Menéndez.pdf

Los Chibchas Antes De La Conquista Española.pdf

Comunicacio Noviolenta: Un Llenguatge De Vida.pdf

Las Claves Del Arte Manierista.pdf

El Dimoni I La Senyoreta Prym.pdf

La Vida De Los Maestros.pdf

Masaje Facil: Paso A Paso: Una Clase Completa En Un Volumen (Incl Uye Cd-audio Para Parcticar En Casa).pdf

Dietario De Margarita García Ortega 1973-1998.pdf

El Deseo Del Demonio.pdf

Estirandose (Bolsillo): Guia Completa De Estiramientos.pdf