Contes Per Canviar El Mon PDF

Geekmag.es Contes Per Canviar El Mon Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Contes Per Canviar El Mon en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Contes Per Canviar El Mon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contes Per Canviar El Mon en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Jose Luis Gallego Garcia
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,48 MB
ISBN 9788483304457
NOMBRE DEL ARCHIVO Contes Per Canviar El Mon.pdf
DESCRIPCIÓN
Canviar el món ens pot semblar una cosa molt complicada, que només pot tirar endavant la gent que té un càrrec important, com ara els caps de govern o els presidents de les grans empreses. Però... i si canviar el món fos en realitat molt senzill?, i si ho poguessis començara fer tu mateix a partir d'aquest precís moment?Canviar el món ens pot semblar una cosa molt complicada, que només pot tirar endavant la gent que té un càrrec important, com ara els caps de govern o els presidents de les grans empreses. Però... i si canviar el món fos en realitat molt senzill?, i si ho poguessis començara fer tu mateix a partir d''aquest precís moment? Si et decideixes a fer-ho, sàpigues que no estaràs sol, perquè hi ha molts nois i noies de tot arreu que ja han començat a fer coses: com la Marta, que ha convençut tot el seu barri de la importància d''anar a comprar amb una bossa de roba o amb un carretó per reduir el consum de plàstic; com el Joan i el Nacho, que li han netejat la cara al mar; com la Núria, que va donar una segona oportunitat a les seves ulleres; coom el pere, que ara sempre tria xocolata solidària; com el Tomàs, que té un nou amic de quatre potes a qui algú va abandonar; o com el Sergi i la Lucía, el Pau, la Sabrina i la colla dels capgrossos, i tants d''altres que ja han començat a actuar per fer del nostre un món millor... José Luis Gallego, que coneix bé aquestes històries i d''altres, te les explica en aquest llibre perquè descobreixis el valor de l''amistat, la solidaritat i el respecte al medi ambient, i et converteixis en el nou protagonista d''aquests Contes per a canviar el món.
Contes per canviar el món (Fora de col·lecció): Amazon.es ...

Les dades per a la participació en promocions, sorteigs i esdeveniments organitzats per l'entitat es conservaran mentre siguin vigents d'acord amb el que s'estableixi en les seves bases legals específiques per al seu correcte desenvolupament, i, un cop finalitzats, fins que prescriguin les possibles responsabilitats derivades de la seva realització.

Contes per a nens que somien canviar el món - -5% en ...

Con "Contes per canviar el món", Gallego hace su segunda incursión en el mundo de la literatura tras el éxito de Pingüins a l'Empordà. Una obra recomendable tanto para el público infantil como para adultos con conocimiento de la lengua catalana.

LIBROS RELACIONADOS

Terror.pdf

L´ultima Casa - Joaquim Carbo.pdf

Quiero Ser Arquitecto.pdf

Khamriyyat: Poesia Baquica.pdf

Competencies Transversals [email protected] Per A Persones Immigrantes: Guia D Idactica.pdf

Cuadros Graficos De Medicamentos Seleccionados Con Repertorio E I Ndice Terapeutico.pdf

Diccionario Enciclopedico Ilustrado Escolar.pdf

La Bomba.pdf

Jesse James.pdf

Saber De Los Umbrales: Walter Benjamin Y El Pasaje Del Mito.pdf

Los Bandidos Del Río Frío.pdf

One Piece Estampida.pdf

Diario De Una Chica Que Nunca Lo Escribió.pdf

Rituales Literarios.pdf

Sueños E Identidades: Una Aportacion Al Debate Sobre Cultura Y De Sarrollo En Europa.pdf

Atlas España Portugal 4460 (Ed. 2000).pdf

Una De Tres 6: Primaria: Primer Ciclo. Comunidad Valenciana.pdf

Cadells De La Fosca Trencada.pdf

Como Hacer El Manual De Calidad Segun La Nueva Iso 9001:2000 (4ª Ed.).pdf

Flor De Cendra.pdf