Flor De Neu I El Ventall Secret PDF

Geekmag.es Flor De Neu I El Ventall Secret Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Flor De Neu I El Ventall Secret en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Flor De Neu I El Ventall Secret en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Flor De Neu I El Ventall Secret en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Lisa See
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,84 MB
ISBN 9788429758825
NOMBRE DEL ARCHIVO Flor De Neu I El Ventall Secret.pdf
DESCRIPCIÓN
A la Xina del segle XIX les noies eren tancades i sotmeses a l'embenament dels peus per garantir-ne un matrimoni profitós. Recloses i totalment aïllades, ningú esperava d'elles que pensessin o tinguessin emocions. Però en un districte de la remota província de Hunan les dones van desenvolupar el seu propi codi secret per comunicar-se entre elles. El nushu o «escriptura de les dones» els permetia traçar missives als ventalls, brodar missatges als mocadors i escriure relats mitjançant els quals aconseguien compartir esperances, somnis i fites amb les seves laotongs, “ànimes bessones”, amb les quals mantenien un vincle emocional que durava tota la vida. Flor de Neu i el ventall secret recrea la història de l'Assutzena i Flor de Neu, dues dones que gràcies a aquest llenguatge mantingut en secret durant milers d'anys són capaces de trobar en l'amor i l'amistat el sentit de les seves vides. Amb precisió històrica i una gran càrrega lírica i emocional, aquesta novel·la aprofundeix en una de les relacions humanes més misterioses: l'amistat entre dones.
BLOC BIBLIOTECA NA BATLESSA | Artà

1 entrada publicada per blocdelletres el January 22, 2008. La Llibreria MAA'T (Rambla de la Pau, 31, Vilanova i la Geltrú) convoca la propera trobada del Club de lectura Veus de dones al voltant del llibre de la Lisa See Flor de Neu i el ventall secret.

Club de Lectura - Blog Biblioteca de Sineu.

El secret del meu turbant, de Nadia Ghulam. 26 de juny de 2017. El que hauria pogut ser, de Julie Kibler. 24 d'abril de 2017. ... Flor de neu i el ventall secret, de Lisa See. 17 de desembre de 2007. El llibreter de Kabul, de Asne Seierstad. 17 de setembre de 2007.

LIBROS RELACIONADOS

Como Un Bennu Herido.pdf

Corambo.pdf

Diario Del Alma.pdf

La Ciutat Dels Homes - I: El Pas De Sant Francesc.pdf

La Rateta Que Escombrava L Escaleta.pdf

Auxiliars Administratius De L Ajuntament De Sabadell: Temari.pdf

El Cervell Perdut (5ª Ed.).pdf

Residentes Y Resistentes . Comarca De Riaño. Censo De Invierno.pdf

Ergio 3. Física Y Química.pdf

Pintando Y Dibujando Flores.pdf