L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme PDF

Geekmag.es L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme Image

Descubre el libro de L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme con geekmag.es. Lea el PDF de L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme y otros libros de Vladimir Illich Lenin.

AUTOR(A) Vladimir Illich Lenin
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,81 MB
ISBN 9788416789870
NOMBRE DEL ARCHIVO L Imperialisme, Fase Superior Del Capitalisme.pdf
DESCRIPCIÓN
La revolució russa de 1917 va suposar un sotrac a l'ordre preexistent, ja que va sorgir una alternativa al sistema econòmic, social, polític i cultural imperant, el capitalisme. Independentment de la vigència o no d'aquelles idees, aquell fet marcà l'inici, segons molts historiadors, del segle XX. I amb la caiguda del mur de Berlín, es va tancar un segle més curt, però intens, per a la ciència social historiogràfica.Un dels grans protagonistes d'aquell esdeveniment fou Vladímir Ilitx Uliànov, Lenin. No debades, fou el líder del moviment bolxevic que va prendre el Palau d'Hivern. Lenin, que va arribar des de l'exili forçat a Petrograd, va convertir-se l'endemà del dia gran d'aquella revolta en el president del Consell de Comissaris del Poble pel Congrés dels Soviets de Rússia; és a dir, en el president de facto de l'Estat rus. Tanmateix, i després d'engegar una mena de noves mesures econòmiques que transitaven entre el comunisme i el capitalisme amb el programa Nova Política Econòmica (NEP), el revolucionari rus moriria l'any 1924 a Gorki d'un infart cerebral.Més enllà del seu paper com a lídes d'aquella revolució, Lenin va deixar un llegat teòric: unes obres imprescindibles no només per conèixer les bases intel·lectuals d'aquell moviment i la seva revisió de les tesis dels pares del comunisme, Karl Marx i Friedrich Engels; també perquè són els escrits d'una de les figures més rellevants de la història contemporània.
Imperialismo fase superior del capitalismo - YouTube

En su libro "El Imperialismo fase superior del Capitalismo", Vladimir Lenin nos lleva a través de unas fases concretas y específicas, a entender como un sistema económico como el Capitalismo (en donde lo que se pretende es la libre Competencia), puede llegar a Convertirse en una Etapa Superior llamada Imperialismo, la cual representa, según él, la total decadencia del primero.

Imperialismo, fase superior del capitalismo. Análisis ...

Eso explica El Imperialismo Fase Superior del Capitalismo de Vladimir Illich Lenin, un hombre que le cambió el rostro al mundo y que enfrentó a esos parásitos financieros. Actualmente un ejemplo de estos monstruos financieros son el Fondo Monetario Internacional y el Banco Mundial encabezados por Gran Bretaña, Suiza y Estados Unidos.

LIBROS RELACIONADOS

Enciclopedia Abreviada De La Música.pdf

La Obra Completa De Ana María Matute.pdf

Crónica En La Comisaría.pdf

Periódico Pueblo Nº 1.678, 08-08-1945: Hiroshima..pdf

Tests Empleados En España.pdf

Comedias Completas De D. [...]. Nueva Edición Aumentada Con Un Juicio Crítico Sobre Cada Comedia Y Notas Literarias De Pascual Hernández.pdf

Nuevos Deportes De Aventura Y Riesgo.pdf

Colección Comandos 56. El Sumergible Se Rinde.pdf

Crumb.pdf

Pablo Picasso - Eugenio D´ors.pdf

La Secta Pedagogica.pdf

Bola De Foc.pdf

Kiss Comix Nº 181.pdf

Malditos Heterodoxos (4 Titulos) (Ofertas Maceda).pdf

El Estiercol.pdf

Granada: Fin De Semana.pdf

Una Historia De Amor Como Otra Cualquiera.pdf

Temario Pedagogia Terapeutica Cuerpo De Maestros.pdf

Cómo Juegan Los Niños De Todo El Mundo.pdf