Emma PDF

Geekmag.es Emma Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Emma en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Emma en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Emma en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Sophie Tasma
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,97 MB
ISBN 9788475968100
NOMBRE DEL ARCHIVO Emma.pdf
DESCRIPCIÓN
Una novel·la molt actual sobre la complexitat de sentiments en el si d’una família «refeta», s’adreça directament als joves d’avui i els convida a viure les emocions a flor de pell, a no defugir-les, ni amagar-les, perquè «no s’ha de tenir por de sentir, només cal aprendre a posar-hi distància». Text de contraportada Una història d’una família complicada: després de tres matrimonis, en Pierre té un fill de cadascuna de les seves dones. En Jerôme, el gran, és el fill de la Nina, la seva primera dona, i l’Emma la filla de la Léa, la segona. Ara, en Pierre s’ha casat amb la sofisticada Irene, que li ha donat una filla petita, la Lola. Entestat a mantenir una aparença de normalitat i a ignorar tots els conflictes potencials, en Pierre passa les vacances d’estiu amb la seva dona, els seus tres fills, en Vincent —un amic de la infantesa de l’Emma— i fins i tot l’anciana mare de la segona dona. Però aquest estiu serà diferent, i l’entrada de l’Emma en l’adolescència coincidirà amb l’esclat de totes les tensions acumulades a la família durant molt de temps.
Tenille Dashwood - Wikipedia, la enciclopedia libre

Emma. es una película dirigida por Autumn de Wilde con Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, .... Año: 2020. Título original: Emma.. Sinopsis: Guapa, inteligente y rica, la joven Emma Woodhouse es una reina sin rival en su pequeño pueblo. Nueva adaptación de la novela de Jane Austen publicada en 1815 sobre la vida de la joven Emma.

Emma - Origen y significado del nombre Emma

Emma Woodhouse is a congenial young lady who delights in meddling in other people's affairs. She is perpetually trying to unite men and women who are utterly wrong for each other. Despite her interest in romance, Emma is clueless about her own feelings, and her relationship with gentle Mr. Knightly.

LIBROS RELACIONADOS

Nuevo Proceso Laboral.pdf

La Reina De Saba.pdf

Cuadernos De Sostenibilidad Y Patrimonio Natural: Liderazgo Respo Nsable.pdf

Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat.pdf

El Medio (2º Ciclo Primaria) Material Curricular Para El Conocimi Ento Del Medio Natural Y Social.pdf

4. Grecia (I).pdf

Wladislaw Reymont 1 Los Campesinos.pdf

El Gotico.pdf

Cela De Puertas Adentro.pdf

El Mar (Toca I Estira).pdf

F.p. Formacion Profesional Y... ¡Algo Mas! (Con Cd-rom).pdf

El Deficit Fiscal De Cataluña Con España: Un Analisis Divulgativo.pdf

La Teoría De Mao Tsetung Sobre La Revolución China.pdf

Alta Dirección. Tomo Ii.pdf

No-do El Tiempo Y La Memoria - Rafael Tranche - Ilustrado.pdf