Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni PDF

Geekmag.es Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni Image

El libro Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni en formato PDF. El libro Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni en formato MOBI. El libro Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carme Aixala I Fabregas. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Carme Aixala I Fabregas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,26 MB
ISBN 9788498506303
NOMBRE DEL ARCHIVO Monestir De Pedralbes: Republica, Guerra I Patrimoni.pdf
DESCRIPCIÓN
El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes va destacar dins la històriacontemporània del país en el període de temps que va transcórrer entre elsanys 1931 i 1941. A inicis de la Segona República va ser declaratmonument historicoartístic nacional, juntament amb altres bénspatrimonials de la ciutat de Barcelona.Durant la Guerra Civil espanyola (1936-1939), la comunitat de religioses delmonestir va haver d'abandonar el recinte, que va ser confiscat per laGeneralitat de Catalunya i va passar a tenir diferents usos: es va convertiren dipòsit d'obres d'art, principalment del Govern de l'Estat; la Generalitathi va voler instal·lar el Museu d'Art Gòtic de Catalunya i, posteriorment,l'any 1938, va esdevenir seu de l'Arxiu Històric General de Catalunya.Malgrat el caos i el desordre del moment, aquest centre va ser un referentde la cultura i una mostra per a l'estudi i la custòdia del patrimoni artístic idocumental del país.
Monestir de pedralbes. republica, guerra i patrimoni ...

El Monestir de Santa Maria de Pedralbes pertany a l'orde de les clarisses situat al barri de Pedralbes de Barcelona.Els seus edificis formen un notable conjunt monumental d'estil gòtic. Des del mes de març del 2012, el Monestir de Pedralbes és un centre patrimonial adscrit a l'Institut de Cultura de Barcelona.El 2013 va tenir 64.200 visitants.

Proposta: Patrimoni en temps de guerra. El Reial Monestir ...

Compra online entre un amplio catálogo de productos en la tienda Libros.

LIBROS RELACIONADOS

Nadie Me Ve (Premio Apelles Mestres 2002).pdf

La Cuestión Homosexual.pdf

Estudios Clásicos 96. Tomo Xxxi.pdf

Les Masies Que Cal Coneixer.pdf

Propaganda Y Medicamentos.pdf

El Estornudo.pdf

Educacion: Reto Del Tercer Milenio.pdf

Varas Y Bastones De La Villa Y Corte.pdf

Kiper: Meeeuu.pdf

Contes Classics Iv.pdf

Los Secretos Del Mar.pdf

La Batalla De Las Ardenas.pdf

De Las Condiciones Del Amor.pdf