Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari PDF

Geekmag.es Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Joaquim Capdevila I Capdevila
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,73 MB
ISBN 9788498830170
NOMBRE DEL ARCHIVO Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquesta obra és un estudi de la Tàrrega de les primeres dècades del nou-cents. A partir d'aquesta realitat local, l'autor il·lustra, reforça i planteja interpretacions de caràcter general. El llibre se centra en tres grans qüestions. S'interessa en primer terme pel caciquisme: per quins són els seus principals representants, quins els seus ressorts, quines les dinàmiques politicoelectorals, que comporta quina la conflictivitat que genera, i quins els factors que l'erosionen. Aprofundeix, també, en el comportament de tots els grups polítics: des de carlins i integristes fins a republicans i obrers, incidint en la seva cultura política, en el seu comportament electoral, en les seves bases socioprofessionals, i en els seus identificadors ideològics, i simbòlics especialment. I estudia finalment la tasca conflictiva que durant les primeres dècades del segle XX mena la burgesia catalana tendent a elaborar un univers cultural i simbòlic globalment específic, el qual, plenament hegemònic als anys vint, anticipa l'hegemonia política del catalanisme de la Lliga de Cambó la dècada següent.
Tàrrega (1898-1923): Societat, política i imaginari ...

A 'read' is counted each time someone views a publication summary (such as the title, abstract, and list of authors), clicks on a figure, or views or downloads the full-text.

El pati de Tàrrega, història d'un espai urbà. Els ...

Encuentra grandes ofertas de tarrega, comprando en eBay.

LIBROS RELACIONADOS

Cuna Que Vuela Al Viento.pdf

Don Quijote: En Un Lugar De La Mancha.pdf

Auxiliares Administrativos De Corporaciones Locales Del Pais Vasc O. Test Del Temario General.pdf

Sistemas De Gestion De La Calidad 150 9000: Requisitos.pdf

El Sacerdote Testimonio De Dios.pdf

Charlas Inéditas.pdf

Que Raros Son Los Mayores.pdf

Discriminació Visual 2.pdf

Psicología Del Crecimiento Y Desarrollo Humanos.pdf

Mi Primera Granja (Libro Juguete).pdf

La Escuela De La Vida.pdf

El Tercero A Partir Del Sol.pdf

Cuadernos De Investigacion Historica Nº 25 (2008).pdf