Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari PDF

Geekmag.es Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Joaquim Capdevila I Capdevila
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,29 MB
ISBN 9788498830170
NOMBRE DEL ARCHIVO Tarrega (1898-1923): Societat, Politica I Imaginari.pdf
DESCRIPCIÓN
Aquesta obra és un estudi de la Tàrrega de les primeres dècades del nou-cents. A partir d'aquesta realitat local, l'autor il·lustra, reforça i planteja interpretacions de caràcter general. El llibre se centra en tres grans qüestions. S'interessa en primer terme pel caciquisme: per quins són els seus principals representants, quins els seus ressorts, quines les dinàmiques politicoelectorals, que comporta quina la conflictivitat que genera, i quins els factors que l'erosionen. Aprofundeix, també, en el comportament de tots els grups polítics: des de carlins i integristes fins a republicans i obrers, incidint en la seva cultura política, en el seu comportament electoral, en les seves bases socioprofessionals, i en els seus identificadors ideològics, i simbòlics especialment. I estudia finalment la tasca conflictiva que durant les primeres dècades del segle XX mena la burgesia catalana tendent a elaborar un univers cultural i simbòlic globalment específic, el qual, plenament hegemònic als anys vint, anticipa l'hegemonia política del catalanisme de la Lliga de Cambó la dècada següent.
| Els diputats de la Mancomunitat de Catalunya

Semiòtica i identitats socials Capdevila, Joaquim, Serés, Teresa i Rubió, Sònia (2013); "Literature and Shows of Modern Customs in Catalan. Ethnotypism and the creation of some modern imagin…

PDF Tàrrega, una ciutat en transformació: 1979-1987

Tarrega (1898-1923): societat, política i imaginari ( Capdevila i Capdevila, Joaquim) [1772115 - LM210] Historia de la Edad Media y Moderna Organizaciones y otros tipos de cooperación Partidos y movimientos políticos Sociología Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

LIBROS RELACIONADOS

Los Cuatro Viajes Del Almirante Y Su Testamento.pdf

El Cervatillo Valiente.pdf

Lilo &Amp; Stitch.pdf

El Informe San Marcos.pdf

La Memoria Del Aire.pdf

Manuel Gomez: Homo Faber.pdf

Yogur, Kéfir Y Demás Cultivos De Leche.pdf

Bioetica La Toma De Decisiones.pdf

Fruto De La Venganza.pdf

Contratacion Y Consumo.pdf

Derecho Administrativo Del Turismo (6ª Ed).pdf

Copistas E Iluminadores (Artesanos Medievales).pdf

El Oficio De Ser Hombre.pdf

Peter Parker Spiderman (Vol. 4) Nº 10.pdf