Tannod, El Lloc Del Crim PDF

Geekmag.es Tannod, El Lloc Del Crim Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Tannod, El Lloc Del Crim en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Tannod, El Lloc Del Crim en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tannod, El Lloc Del Crim en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Andrea Maria Schenkel
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,23 MB
ISBN 9788484371281
NOMBRE DEL ARCHIVO Tannod, El Lloc Del Crim.pdf
DESCRIPCIÓN
Tannöd, el lloc del crim és una novel·la inquietant. Andrea Maria Schenkel parteix de la investigació d'un cas històric documentat per fer-ne una destil·lació literària magistral. L'autora recrea de manera enigmàtica la vida rural d'un poble de Baviera, un llogarret inhòspit en què sembla que el món hagi reculat darrere la boira, fins al punt de fer-nos sentir el fred i la por dels seus habitants. Schenkel reconstrueix l'escena del crim per boca d'uns personatges atemorits i desconfiats que s'amaguen rere una certa reserva o es defensen amb la més descarnada sinceritat. Tots ells han estat testimonis indirectes de l'assasinat a sang freda d'una família a cops de pic, al mas de Tannöd, i al llarg de tota la investigació tenim la certesa que l'homicida és un d'ells. Sigui qui sigui, anem de casa en casa sabent que un pertorbat que encara es troba entre nosaltres podria tornar a actuar en qualsevol moment . I mentre seguim el rastre de l'homicida anem coneixent amb inquietud totes les ànimes del poble, sense poder determinar la identitat del criminal fins que el puzle, complet, ens dibuixa el cor de l'assassí.
Tannöd, El Lloc Del Crim de Schenkel, Andrea Maria 978-84 ...

Andrea Maria Shenkel és l'autora d'aquesta interessant novel.la pol.liciaca anomenada Tannöd, el lloc del crim. Es tracta de la seva primera novel.la La història arrenca de la investigació d'un cas històric documentat. L'autora recrea de manera enigmàtica la vida rural d'un poble de Baviera.

El lloc del crim (elllocdelcrim) en Pinterest

El lloc del crim. 311 likes · 1 talking about this. Benvinguts i benvingudes a El lloc del crim, punt de trobada dels fans de la novel·la negra, i del gènere negre i el misteri en general....

LIBROS RELACIONADOS

P.d. Lengua 1º Superpixépolis.pdf

ÚLtima Hora De La Novela En España.pdf

Tigre Juan.pdf

Cuentos Universales: Cuentos Clasicos.pdf

Lenguetas Caperucita Roja.pdf

Digui Digui 1 (Llibre Del Professor).pdf

La Nueva Legislacion Concursal (3ª Ed.).pdf

20000 Leguas De Viaje Submarino.pdf

La Forja De Un Rebelde. 2. La Ruta.pdf

Enfermería Medicoquirúrgica (3).pdf

Cuentos De Abuela Maruja.pdf

Luna De Miel Palacio Cristal.pdf

La Madriguera.pdf

43109gd02: Introduccion A La Macroeconomia.pdf

La Literatura Hispanoamericana En La Crítica Española.pdf

Sudeste Asiático.pdf

Parasitologia.pdf

Atles Comercial De Barcelona.pdf

4k Para Principiantes.pdf

Error Fatal.pdf