De Que Parlen Les Dones PDF

Geekmag.es De Que Parlen Les Dones Image

Descubre el libro de De Que Parlen Les Dones con geekmag.es. Lea el PDF de De Que Parlen Les Dones en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga De Que Parlen Les Dones y otros libros de Esmeralda Berbel.

AUTOR(A) Esmeralda Berbel
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,83 MB
ISBN 9788496970366
NOMBRE DEL ARCHIVO De Que Parlen Les Dones.pdf
DESCRIPCIÓN
Dotze dones entre els 26 i els 75 anys es troben per parlar d’allò que realment els importa. I què és? Una gran oportunitat per endinsar-se en el món femení Per recobrar el plaer de la conversa íntima i sincera ¿De què ens agrada parlar a les dones? ¿Què compartim amb les nostres amigues? ¿Quines coses callem? ¿Què critiquem dels homes? ¿Què opinem de la vida? Que ningú no ho digui per nosaltres! Entre moltes altres coses, les dotze dones d’aquest llibre, de diferents edats i procedències, parlaran de la intimitat —o de la falta d’intimitat—, dels homes, del sexe, de la maternitat, de la seducció, dels abusos, de la fortalesa i la debilitat, de l’adopció, de la relació amb els adolescents, de la manca de temps i de les mil maneres de tirar endavant a la vida... A través de les seves converses ens entendrem millor a nosaltres mateixes i ens sentirem acompanyades en els nostres processos vitals, compartirem coses que no havíem compartit fins ara amb ningú i contrastarem punts de vista amb sinceritat i respecte. En un moment en què la participació de la dona en el mercat laboral ja no té marxa enrere, no deixem de banda la sensibilitat que ens ha caracteritzat sempre. De què parlem les dones quan parlem del que ens importa és un divertiment molt seriós sobre la societat contemporània en clau femenina. Il·lustracions de Sabala.
Les dones parlen de forma diferent als homes

Escucha y descarga los episodios de Podcast de Siscu Baiges Planas gratis. El president d'AFRICAT, Associació Africana i Catalana de Cooperació, Jean-Bosco Botsho,ens convida a la cloenda del cicle Mons femenins, religion... Programa: Podcast de Siscu Baiges Planas. Canal: Siscu Baiges Planas. Tiempo: 10:47 Subido 12/12 a las 18:05:54 3850040

Dones que parlen de dones - Museu d'Història de Catalunya

Parlen les dones Siguiente Publicación siguiente: 6-11-2018 | Video Fòrum: Territoris de Memòria. Parlen les dones. Noticias Relacionadas. 13-07-2019 | "En tu visita a Jerusalén, ¡no contribuyas a la ocupación!" (Madrid) 11 julio, 2019.

LIBROS RELACIONADOS

Lengua Catalana I Literatura 4º Educacion Primaria Zomm Catala.pdf

Simbolismo En La Semana Santa De Sevilla.pdf

Dos Hombres Buenos: Entre Dos Montañas. La Sangre De Abel Fearson.pdf

Qui Necessita Un Barret Magic.pdf

Inu Yasha Nº48 (Català).pdf

Persuasión Oculta.pdf

La Noticia Es Barcelona - Barcelona Una Ciudad De Vanguardia - Ilustrado.pdf

Los Problemas Del Adulto.pdf

Versos De Alcorcón.pdf

Actos Escolares. Efemerides, Encuentros Y Festejos.pdf

Foema Y Espíritu De Una Lírica Española (1920 - 1935).pdf

Charlie World 5º Primaria Alum+cd Ed 2003 Cataluña.pdf

Geografía Universal. Tomo I.pdf

Los Caballeros De La Cruz. Ensayos Españoles.pdf

Los Vendajes Funcionales: Aplicaciones En Traumatologia Del Depor Te Y En Reeducacion.pdf

Shanna.pdf

Alba Triunfante.pdf

Las Buenas Chicas No Leen Novelas.pdf

(Pe) Pack1ac (Contiene Ac Madera Y Ac Hormigon).pdf

Guia Para La Elaboracion De Proyectos Sociales.pdf