Diccionari Il.lustrat Arab-catala PDF

Geekmag.es Diccionari Il.lustrat Arab-catala Image

Descubre el libro de Diccionari Il.lustrat Arab-catala con geekmag.es. Lea el PDF de Diccionari Il.lustrat Arab-catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diccionari Il.lustrat Arab-catala y otros libros de Ahmad Alkuwaifi, Montserrat Torres Fabres.

AUTOR(A) Ahmad Alkuwaifi, Montserrat Torres Fabres
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,48 MB
ISBN 9788489902602
NOMBRE DEL ARCHIVO Diccionari Il.lustrat Arab-catala.pdf
DESCRIPCIÓN
El Diccionari Il.lustrat àrab-català és un recurs fàcil i divertit per iniciar-se en l’aprenentatge de qualsevol d’aquestes dues llengües. Donades les seves característiques, és adequat per a qualsevol edat. Per facilitar l’aprenentatge, el llibre està dividit en 12 centres d’interès relacionats amb el vocabulari bàsic necessari per a l’ús de cada dia. Cada paraula ve acompanyada amb una il.lustració i la grafia en ambdues llengües. En cada un dels centres d’interès hi ha elements culturals àrabs, de manera que és fàcil per part de pares i educadors treballar aspectes de la diversitat cultural. En les pàgines centrals hi ha un glossari amb tots els termes dividits en quatre columnes que, d’esquerra a dreta, representen: la paraula catalana, la pronúncia fonètica d’aquesta paraula escrita en grafia àrab, la pronúncia fonètica del terme àrab escrit en caràcters llatins i la paraula àrab.
- Lectures

Compra online en Fnac nuestra selección de Diccionaris i mètodes con recogida gratis en tienda en 1 hora y 5 % de descuento para Socios en Catalán - Otros idiomas. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de ... Dic il.lustrat xines catala.

Acollida d'alumnat nouvingut | Servei Educatiu Santa ...

Diccionari il.lustrat àrab - català, libro de ALKUWAIFI, AHMAD;TORRES FABRES, MON. Editorial: Editorial sirpus. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

LIBROS RELACIONADOS

Tirant A Africa.pdf

Inspectores Del Cuerpo Nacional De Policia Ciencias Juridicas: Te Mario Vol.i.pdf

Cocina Para Gourmets En Quince Minutos O Menos.pdf

Una Cuna De Civilizacion Espiritual: Yoga, Hinduismo, Budismo.pdf

Cuestiones Actuales De Contabilidad De Costes.pdf

Domine Corel Linux (Incluye Cd-rom).pdf

Las Antenas.pdf

Enciclopedia De Los Conocimientos Océano Nº11.pdf

El Gran Libro De Las Nanas Españolas: Desde El Cancionero Popular Hasta Hoy.pdf

Desarrollo De La Velocidad.pdf

Giger S Alien.pdf