Alba (Catala) PDF

Geekmag.es Alba (Catala) Image

Descubre el libro de Alba (Catala) con geekmag.es. Lea el PDF de Alba (Catala) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Alba (Catala) y otros libros de Enric Larreula.

AUTOR(A) Enric Larreula
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,85 MB
ISBN 9788424674069
NOMBRE DEL ARCHIVO Alba (Catala).pdf
DESCRIPCIÓN
L'Alba era una noia que va agafar una malaltia greu, però no va exercir mai de malalta. Va continuar estudiant, fent teatre, llegint i escrivint. Mentre va tenir forces, va lluitar per viure la vida plenament, sense renúncies, sense treva, sense rendir-se... La seva lluita diària amb la malaltia ha quedat recollida en aquest llibre, que es basa en el seu diari personal i que vol ser un reconeixement al seu coratge i a les seves ganes de viure. Va néixer l'any 1941 en un dels carrers més foscos i estrets de la Barcelona vella. Va fer feines diverses fins que es va dedicar a ensenyar llengua catalana a les escoles. Ja de gran va estudiar a la universitat, i després va treballar-hi durant més de vint anys com a professor. Ara viu al camp, en una casa molt gran envoltat d'arbres i animals amics. Ha escrit molts contes i moltes novel·les, perquè li agrada, perquè això el fa viure amb més força, perquè li sembla que en alguna cosa ajuda... Ell mateix explica: "I jo no volia fer una novel·la inventada sobre una noia que es deia Alba, jo volia fer un llibre de la teva vida, perquè volia que el teu exemple concret pogués ajudar les persones que es llegissin el llibre".
català | El blog de l'Alba - Blogs de la UAB

Alba Català es especialista en Dermatología general y Venereología. Recibió el título de licenciada en Medicina por la Universidad Autónoma de Barcelona y de especialista en Dermatología y Venereología por el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Alba Català | Centro Médico Teknon

Parc de l'Alba. El Barcelona Synchrotron Park (BSP) és un parc de 408 hectàrees al voltant del sincrotró Alba, operatiu des del 2012. La meitat de la seva superfície són zones verdes. L'altra meitat correspon a parcel·les per a empreses de base tecnològica i per a residències i comerços.

LIBROS RELACIONADOS

Caligrafia 5 Cuadricula.pdf

La Colina De Los Chopos.pdf

Cocina Vegetariana Rica Y Sabrosa. 225 Recetas Concebidas Para Todos Aquellos Que Desean Comer Sano Sin Renunciar A Comer Bien.pdf

La Curacion Por El Ayuno.pdf

Aprendiendo Visual Interdev 6 En 21 Días.pdf

Arte Prehistórico Y Primitivo.pdf

Imágenes De La Esperanza.pdf

Auxiliares Administrativos Del Servicio Andaluz De Salud. Sas. Te St.pdf

Enredados: Pequecuentos.pdf

Historia Politica De La Zona Roja.pdf

Fundamentos Y Métodos De Estadística.pdf

Economía De La Salud.pdf

Máxima Culpa.pdf

Mariko Parade.pdf

El Misterio De Maria Roget.pdf

El Drenaje Del Talento.pdf

El Hacha Y La Estopa..pdf

Un Aniversari Especial Joc De Lectura.pdf

El Islam: Mas Que Una Religion Y Otros Articulos Publicados En Le Monde Diplomatique.pdf

Kiss Comix Nº 198.pdf