El Llibre De Les Endevinalles PDF

Geekmag.es El Llibre De Les Endevinalles Image

Cuida los árboles y descarga el libro de El Llibre De Les Endevinalles en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de El Llibre De Les Endevinalles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Llibre De Les Endevinalles en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Carme Alcoverro Pedrola
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,68 MB
ISBN 9788448911775
NOMBRE DEL ARCHIVO El Llibre De Les Endevinalles.pdf
DESCRIPCIÓN
Les endevinalles provenen dèpoques llunyanes i formen part de la nostra literatura popular. Les han inventades gent anònima a partir de tot el que ens envolta. Nhi ha danimals i de plantes, dobjectes quotidians, de coses de menjar i beure,nhi ha sobre lunivers i els fenòmens atmosfèrics. En tenim de coses molt nostres, com ara el porró, les espardenyes, els bolets, la crema o larròs. Com que cada poble té unes tradicions i uns costums propis, ha tingut també una manera dexplicar-se el món, de comprar i de vendre, de legislar, de buscar els orígens mitjançant mites. i també de distreures: de cantar i dansar, dinventar-se històries, de riures de tot i densinistrar la intel·ligència i la fantasia mitjançant jocs denginy, amb la resolució denigmes i dendevinalles.Si mireu atentament les escenes i les làmines que il·lustren el llibre descobrireu les solucions de les endevinalles. Abans, però, hauríeu de provar dendevinar-les per descobrir el secret que hi ha amagat al darrere de la definició. També us les podeu aprendre de memòria i inventar-ne daltres; no és gens difícil! Feu-ho amb els germans, amb els amics, amb els pares i amb els mestres; i afegiu-hi un començament, per exemple: «endevina endevinalla», «rumieu, rumieu i endevineu.» i a veure qui és el savi que les endevina!
Els animals | Endevinalles

Compra el libro EL LLIBRE DE LES ENDEVINALLES 1 . ALCOVERRO, CARME (ISBN: 978-84-489-3103-2) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

El llibre de les endevinalles Llibres Infantils I Juvenils ...

Aquest llibre conté una selecció de més de 400 endevinalles de tots els països de parla catalana. Està organitzat en nou blocs temàtics precedits d'il·lustracions que representen escenes de la vida d'una família durant el curs de l'any: de la tardor a l'estiu.

LIBROS RELACIONADOS

Retrato De Desconocida Y Señal En El Tiempo.pdf

Fisika Eta Kimika 4dbh.pdf

Casas Internacional Nº 139. Studio Mk27.pdf

Enciclopedia Salvat De Los Grandes Compositores Tomo 1 La Música Barroca Y Prerromántica.pdf

Dino Ruedas 1: La Búsqueda Del Tesoro.pdf

Joyce.pdf

El Libro De Los Injertos.pdf

Antología De Poetas Liricos Españoles.pdf

Cal·ligrafia 8.pdf

Quasibolo.pdf

Temps D´innocencia - Carme Riera - En Catalan.pdf