Infàncies. Educar I Educar-se PDF

Geekmag.es Infàncies. Educar I Educar-se Image

Descubre el libro de Infàncies. Educar I Educar-se con geekmag.es. Lea el PDF de Infàncies. Educar I Educar-se en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Infàncies. Educar I Educar-se y otros libros de Vicenç Arnaiz Sancho, Maria Del Carmen Diez Navarro.

AUTOR(A) Vicenç Arnaiz Sancho, Maria Del Carmen Diez Navarro
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,86 MB
ISBN 9788499808512
NOMBRE DEL ARCHIVO Infàncies. Educar I Educar-se.pdf
DESCRIPCIÓN
Compilació d´articles que parlen d´infants, de famílies, de mestres, de comunitat i d´educació. Es proposa una educació saludable, optimista, tranquil·la i humana sense allunyar-se de la realitat.Vicenç Arnaiz Sancho és psicòleg i ha centrat la seva trajectòria professional en la primera infància: Patronat Municipal d´Escoles Bressol de Barcelona, Equip d´Atenció Primerenca de Menorca, assessor extern del MEC, expert-assessor de l´Organització d´Estats Iberoamericans (OEI), president de l´Observatori de la Infància i de la Família de Menorca, membre del Consell de Direcció de Guix d´Infantil, professor associat de la UIB... Ha publicat articles en revistes especialitzades i, en aquesta mateixa editorial, Jugant, jugant. L´ofici de créixer. És avi de dos nets. [email protected] Carmen Díez Navarro és mestra, especialista en educació infantil i psicopedagoga. Ha estat coordinadora pedagògica de l´escola infantil Aire Libre d´Alacant, participa habitualment en activitats de formació del professorat, és col·laboradora en publicacions pedagògiques i membre de l´Associació per la Salut Mental Infantil des de la Gestació (ASMI). Així mateix, és autora de textos pedagògics i poètics. Algunes de les seves publicacions són: Pitiflores, La hormiguita colorá, La oreja verde de la escuela, El piso de abajo...
Infancias: Educar Y Educarse | Vicenç Arnaiz Sancho ...

INFÀNCIES. EDUCAR I EDUCAR-SE, ARNÁIZ SANCHO, VICENÇ, DIEZ NAVARRO, M. CARMEN, ISBN: 9788499808512. Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.

Infàncies. Educar i educar-se: 009 Biblioteca Infantil ...

Comprar Infàncies. Educar i educar-se: 009 (Biblioteca Infantil (català)) 1, 9788499808512, de Arnaiz Sancho, Vicenç, Díez Navarro, M. Carmen editado por EDITORIAL GRAO. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

LIBROS RELACIONADOS

Siete Chicos De Australia.pdf

Metricas Del Marketing.pdf

Revista De Historia De La Psicologia 27. Nº 1. 2006.pdf

La Integración Africana.pdf

Proteccion Penal De Los Derechos De Los Trabajadores.pdf

El Truco Para Curar.pdf

Anales De La Academia De Cultura Valenciana. Segunda ÉPoca.pdf

La Defensa De Los Trabajadores Y La Jornada De Ocho Horas.pdf

Reglamento Instalaciones Termicas Edificios.pdf

4º Secundaria Educacion Plastica Catalan Casa Saber Ed08.pdf

Gesammelte Schriften ..... Volume 5.pdf

Algebra Matricial: Determinants.pdf

Antologia De Narradores Eslovenos.pdf

La Ortiga Nº 3/4- Reedicion.pdf

Manual De Posiciones Y Tecnicas Radiologicas (7ª Ed.).pdf

Aço (Solsida Al Passadis).pdf

Aventuras Del Joven Waverley.pdf

Drenaje Linfatico Manual: Estetico Y Terapeutico.pdf

Jo, Mariner.pdf

Cuadernos De La Sal En La Mirada.pdf