Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista PDF

Geekmag.es Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista Image

Descubre el libro de Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista con geekmag.es. Lea el PDF de Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista y otros libros de Lluis Alegret.

AUTOR(A) Lluis Alegret
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,42 MB
ISBN 9788498090499
NOMBRE DEL ARCHIVO Joan Garcia Oliver: Retrat D Un Revolucionari Anarcosindicalista.pdf
DESCRIPCIÓN
Joan Garcia Oliver (Reus, 1901 –Mèxic 1980) fou, juntament amb Durruti i Ascaso, amb qui s’uní per a formar el grup “Los solidarios”, el líder anarcosindicalista més conegut i influent. Empresonat diverses vegades, fou home d’idees i d’acció, va participar de manera decisiva (i heroica) en els combats i barricades del 19 de juliol de 1936, i va formar part del Govern de la Generalitat on va fer amistat amb Terradellas, i també fou ministre de justícia del govern de Largo Caballero. Va posar en funcionament els Camps de Treball per a detinguts polítics i realment va esdevenir entre 1936 i 1939 un dels homes més forts del moviment anarquista. Tot i això, el seu itinerari vital era pràcticament desconegut, i en aquest sentit, el llibre que presentem és una biografia molt esperada dins del món de la historiografia catalana. El llibre s’acompanya de dos textos introductoris de Miquel Siguan i de Bernat Muniesa.
GARCIA OLIVER JOAN | artehistoria.com

Lluis Alegret is the author of Joan Garcia Oliver. Retrat d'un revolucionari anarcosindicalista (5.00 avg rating, 1 rating, 0 reviews) and Filosofia I Po...

Correspondencia Entre Abel Paz Y García Oliver ...

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes. Pot contactar amb nosaltres per email o mitjançant les xarxes socials.

LIBROS RELACIONADOS

Terra Incognita, Volumen Iii.pdf

Errores Y Horrores De Una Mamá Primeriza.pdf

Controle El Dolor Antes De Que El Dolor Le Controle A Usted: Desc Ubra Que Es Lo Que Realmente Incrementa Y Disminuye El Dolor.pdf

Lamina 5 Elementos (35x50).pdf

El Vizconde Demediado.pdf

El Testament Final.pdf

La Biblia. Historia De Un Pueblo. Nº 1. La Creacion Y Otros Relatos Sobre Los Origenes.pdf

8 Millones De Maneras De Morir.pdf

Termodinamica Quimica Y De Los Procesos Irreversibles.pdf

Carbonilla, Un Duende Con Chistera Y Zapatillas.pdf

Autoridad, Obediencia Y Educación.pdf

Las Mil Y Una Noches.pdf

La Electroforesis En Papel.pdf

Fisica (Vol. Iii): Fundamentos Cuanticos Y Estadisticos (Ed. Rev. Y Aum.).pdf

El Lenguaje Y Los Fundamentos Económicos Del Marketing.pdf

The New Dinkum Aussie Dictionary - En Ingles - Ilustrado.pdf

Babilonia.pdf