El Diari Lila De La Carlota PDF

Geekmag.es El Diari Lila De La Carlota Image

El libro El Diari Lila De La Carlota en formato PDF. El libro El Diari Lila De La Carlota en formato MOBI. El libro El Diari Lila De La Carlota en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gemma Lienas. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Gemma Lienas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,97 MB
ISBN 9788416334049
NOMBRE DEL ARCHIVO El Diari Lila De La Carlota.pdf
DESCRIPCIÓN
Torna la Carlota a labutxaca; aquest cop, un diari sobre el feminismeEl Diari Lila de la Carlota no és una novel·la. Tampoc un diari íntim qualsevol. La Carlota, encuriosida pel joc proposat per l'àvia, observa el món amb les «ulleres liles» i comprova com situacions quotidianes que semblaven inqüestionables són injustes i discriminatòries. ¿Qui s'ha inventat que, en qüestions amoroses, els nois han de prendre la iniciativa? ¿Per què el físic de les noies és més important que el dels nois? I topa, també, amb l'horror de les xifres. El setanta per cent dels pobres de la Terra són dones...
EL DIARI LILA DE LA CARLOTA: Amazon.es: Gemma Lienas: Libros

El Diari Lila de la Carlota no és una novel·la. Tampoc un diari íntim qualsevol. La Carlota, encuriosida pel joc proposat per l'àvia, observa el món amb les «ulleres liles» i comprova com situacions quotidianes que semblaven inqüestionables són injustes i discriminatòries.

El diari lila de la Carlota by anaadrijael megabe on Prezi

És la persona que convenç a la Carlota per començar el diari lila i també és amb qui comparteix la visió de la societat masclista i patriarcal. 2. Personatges secundaris. Mare: és feminista i és la que ha creat a casa l'ambient de "tots som iguals".

LIBROS RELACIONADOS

Sociologia Del Trabajo Nº 56 (Invierno2006): Transformaciones D El Trabajo: Deslocalizacion, Resistencia.pdf

Tratado Elemental De Microbiología Aplicada.pdf

Ejercicios De Lenguaje Y Gramática (Cuarto Grado).pdf

Mar De Sardines.pdf

Curso De Literatura Europea.pdf

Els Anys De Lluita: Carta A La Neta Sobre El Comunisme.pdf

En Busca De Civilizaciones Perdidas.pdf

Biologia. 1 Batxillerat.pdf

Todo Madrid.pdf

Tiempo Prestado - Noticias De Un Pais Lejano - H.nefkens - Firma Y Dedicatoria.pdf

Cirugia Reconstructiva Uretral.pdf

Manual Del Catamaran: Como Sacar El Maximo Partido De Los Catamar Anes Ligeros Y De La Realizacion De Cruceros A Bordo De Catamaranes Habitables.pdf

Buscando A Nemo (Stick And Puzzle).pdf

El Hampa En Apuros.pdf