La Maternitat D Elna PDF

Geekmag.es La Maternitat D Elna Image

Cuida los árboles y descarga el libro de La Maternitat D Elna en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de La Maternitat D Elna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Maternitat D Elna en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Assumpta Montella I Carlos
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,33 MB
ISBN 9788493967963
NOMBRE DEL ARCHIVO La Maternitat D Elna.pdf
DESCRIPCIÓN
La Maternitat d’Elna descobreix un dels capítols més dramàtics, tendres i desconeguts de la nostra postguerra. Entre 1939 i 1944, la suïssa Elisabeth Eidenbenz va salvar la vida de 597 infants. Eren els fills de les exiliades catalanes i espanyoles que malvivien en condicions penoses en els camps de refugiats republicans de Sant Cebrià de Rosselló, Argelers i Ribesaltes, i que van tenir la sort de ser acollides a la maternitat que va crear Eidenbenz. Amb aquesta nova edició, enriquida amb nous testimonis i un nou text introductori de l’autora, Ara Llibres celebra l’èxit d’un llibre que ja s’ha convertit en un clàssic contemporani. Quan La maternitat d’Elna es va publicar per primera vegada al 2005, ningú s'imaginava que es convertiria en un dels llibres més venuts de la història recent de Catalunya i en un fenomen social que ha transcendit fronteres, llengües i formats era només un somni. Avui, set anys més tard, La Maternitat d’Elna s’ha adaptat al teatre i al cinema, és lectura recomanada d’escoles i instituts, s’ha traduït al castellà, al francès i al xinès, i és un dels llibres més recomanats i estimats pels lectors catalans. Gràcies a la incansable tasca de la historiadora Assumpta Montellà, nous testimonis i noves veus s’han atrevit a donar a conèixer les seves històries, i desenes de pares i mares han donat el nom d’Elna a les seves filles en honor a la Maternitat. El llibre inclou una nova introducció de l’autora que reprodueix la seva pròpia escriptura a mà i tres testimonis fins ara inèdits que recullen més casos .
Cine en TVE - La luz de Elna - RTVE.es

TV3 proyectará a las 22h55 La llum d'Elna y a continuación el documental El llegat de la maternitat d'Elna, donde se recogen los testimonios de la misma Eidenbez y de algunos antiguos residentes en la maternidad. La llum d'Elna ha sido dirigida por Sílvia Quer, a partir de un texto de Margarita Melgar, y la han protagonizado Noémie Schmidt ...

Una película de TV3 recrea la historia de la Maternidad de ...

A la Maternitat d'Elna s'hi cantava sovint. Curiosament, Pau Casals, exiliat a Prada de Conflent, hi ajudà econòmicament. El petit Guy. L'arribada de l'exèrcit alemany al sud de França va comportar molts problemes a la Maternitat, que acabaria formant part de la Creu Roja suïssa.

LIBROS RELACIONADOS

Los Sentimientos Y Las Vidas.pdf

El Cielo Está A Nuestros Pies..pdf

El Agua Y La Tierra: La Hidrotectónica.pdf

Los Soñadores.pdf

Auxiliares De Enfermeria Del Servicio De Salud De Castilla-la Man Cha (Sescam). Test.pdf

Fauna Mundial 9.pdf

El Tamaño Del Daño.pdf

Malasia, Singapur Y Brunei (Lonely Planet).pdf

Ecuaciones Diferenciales Ordinarias.pdf

Arte Latinoamericano En La Colección Bbva.pdf

Historia De La Musica Militar De España.pdf

La Habitacion En Llamas [Adn].pdf

Glucides.pdf

La Casa De Maisy (3ª Ed.).pdf

Cares De Bebe.pdf

Masaje Y Automasaje.pdf