Documents De L Ajuntament PDF

Geekmag.es Documents De L Ajuntament Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Documents De L Ajuntament en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Documents De L Ajuntament en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Documents De L Ajuntament en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Jordi Guirro Sabate
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,86 MB
ISBN 9788490343364
NOMBRE DEL ARCHIVO Documents De L Ajuntament.pdf
DESCRIPCIÓN
No és un llibre d'història normal amb un fil conductor, sinó que és un llibre de consulta. Està basat en l'Arxiu Municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i mostra un repàs de la funció pública del municipi des de mitjans del segle XIX fins a la fi del segle xx. Està organitzat en diferents apartats, entre els quals s'hi troben les actes de plens i del cadastre, les diferents capçaleres i noms d'entitats socials d'àmbit local i els segells de les entitats del municipi d'aquest segle i mig. Tot aquest recull està dut a terme des de l'any 2000 fins al 2007 i segueix la nomenclatura emprada a l'Arxiu de l'Ajuntament. A partir de l'any 2013, quan l'Arxiu va ser traslladat a Ca la Torre, i fins avui, amb l'ajuda de l'arxivera de l'Arxiu Històric de Tarragona s'han adequat els canvis de nomenclatura emprats actualment a l'Arxiu.
Inici | Ajuntament de L'Hospitalet

Registre electrònic de tràmits i documents. El registre electrònic de l'Ajuntament de Girona és l'accés per mitjans electrònics al registre general de documents de l'Ajuntament i s'hi pot accedir durant les 24 hores del dia, cada dia de l'any.

Ajuntament de Girona | Inici - Ajuntament de Girona

El Ayuntamiento de Barcelona pone a tu disposición un catálogo de publicaciones de descarga gratuita para que las puedas disfrutar durante el confinamiento por la COVID-19. Coneix BCN. Preinscripción y matrícula del curso 2020-2021.

LIBROS RELACIONADOS

Val D Aran.pdf

Palos De Ciego.pdf

Sexo Y Zodiaco.pdf

When Red Is Black.pdf

Grandes Historias : La Isla Del Tesoro.pdf

Capsa Estructura De La Frase. Català. 4 Anysinfantil Cat.pdf

Física. Cou.pdf

El Pingüino.pdf

Mi Biblia: Recuerdo De Mi Primera Comunion.pdf

Culturismo.pdf

Los Niños Interiores.pdf

Espejo Literario De Extremadura.pdf

Els Meus Amics.pdf

La Fugitiva.pdf

La Juventud Hitleriana.pdf

Clave Red Rabbit.pdf

Constitución Para Europa.pdf