Minguella Leaks PDF

Geekmag.es Minguella Leaks Image

El libro Minguella Leaks en formato PDF. El libro Minguella Leaks en formato MOBI. El libro Minguella Leaks en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Minguella Llobet. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Josep Maria Minguella Llobet
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,93 MB
ISBN 9788417759711
NOMBRE DEL ARCHIVO Minguella Leaks.pdf
DESCRIPCIÓN
Teniu a les mans molt més que un llibre de futbol. Josep Maria Minguella, un dels agents més impor-tants de la història, ens revela, amb el suport del periodista Francesc Aguilar, els secrets més ben guardats de la seva experiència en l?univers futbolístic. Per les pàgines d?aquest llibre desfilen molts dels jugadors mítics que Minguella ha portat al Barça: Krankl, Maradona, Rivaldo, Stòitxkov, Romário, Figo, Hagi... Les anècdotes dels fitxatges fan de fil conductor d?un relat en què es combinen històries divertides i altres d?absurdes, i en què la realitat sovint supera la ficció. Negociar a les sis del matí? No voler un jugador perquè és massa barat? Tancar un acord amb una pistola sobre la taula? Descobriu-ho amb Minguella Leaks!
MINGUELLA LEAKS - Librería Deportiva

Minguella leaks de Josep María Minguella Llobet. Las anécdotas más suculentas de las últimas décadas de la liga española. Sinopsis de Minguella leaks: En toda la historia del FC Barcelona, una sola persona ha protagonizado casi todos los personajes del universo azulgrana.

MINGUELLA LEAKS | JOSEP MARÍA MINGUELLA LLOBET | OhLibro

Minguella leaks. , Josep Maria Minguella, Con La Colaboraci, 17,95€. En toda la historia del FC Barcelona, una sola persona ha protagonizado casi todos los pe...

LIBROS RELACIONADOS

El Retorn Del Senyor Silvestre.pdf

Auxiliares Generalitat Valenciana. Temario Vol. 2: Gestion Econom Ica Administrativa. Administracion De Recursos Humanos. Informatica Y Sistemas De Informacion.pdf

Auxiliar Administrativo Corporaciones Locales De Navarra. Temario.pdf

Termodinamica (4ª Ed.).pdf

Manual De Auxiliar De Enfermeria.pdf

Angel Guimera, Les Dimensions D Un Mite.pdf

Auxiliares De La Administracion De Justicia: Cuestionario.pdf

Juegos De Cachorros (Desliza Y Descubre).pdf

Axioma Matemàtiques 3 Años Educacion Infantil 3- 5 Años Penso Cataluña / Islas Baleares Catalan Ed. 2018.pdf

Por Que La Iglesia (Vol. 3).pdf

El Cantar De Heike Ii.pdf

Suiza.pdf

La Señorita De Trevélez. ¡Que Viene Mi Marido!.pdf

Cómo Ganar Black Jack.pdf

La Cosas De Juan Ramón.(dedicatoria Autógrafa.).pdf

Manual De Derecho Del Trabajo (4ª Ed.).pdf