El Testament D Alcestis PDF

Geekmag.es El Testament D Alcestis Image

Descubre el libro de El Testament D Alcestis con geekmag.es. Lea el PDF de El Testament D Alcestis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Testament D Alcestis y otros libros de Miquel De Palol Montanyola.

AUTOR(A) Miquel De Palol Montanyola
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,59 MB
ISBN 9788497874458
NOMBRE DEL ARCHIVO El Testament D Alcestis.pdf
DESCRIPCIÓN
La culminació del corpus literari de Miquel de Palol.Un grup d'amics es reuneix a Can Pagès de Dalt, un mas antic i carregat de mites, per celebrar una edició més del que ells anomenen el Joc de la Fragmentació. De forma inesperada, un fet tràgic proporciona al Joc un objectiu excepcional i clar, i els actors principals hi dedicaran tots els seus coneixements. La superba narració desplega un fresc sobre el drama de la bondat que entre la dimensió llegendària i l'humor més càustic enllaça intrigues empresarials, conflictes psicològics, complots criminals, sentimentalismes exagerats i aventures sexuals, tot confluent en la resolució final del Joc. Culminació del corpus literari de Miquel de Palol, àgil i llegidora, El Testament d'Alcestis és autosuficient com a història, però també revelador de moltes claus per entendre els llibres més complexos de l'autor.
El testament d'Alcestis: Agencia Literaria Carmen Balcells

Admeto y Alcestis: Cuando el dios Apolo ofendió gravemente a Zeus, su padre, éste le impuso como castigo servir a un mortal en la Tierra durante nueve años. Así se convirtió en el pastor del rey de Tesalia, Admeto, que fue un buen amo y, al terminar sus ...

EL TESTAMENT D'ALCESTIS : Agapea Libros Urgentes

'El Testament d'Alcestis', de Miquel de Palol ... El Testament d'Alcestis, hi ha dos excessos que no em fan el pes. En primer lloc, algunes frases massa llargues: a la pàgina 413 n'hi ha una de cent quaranta-vuit paraules que s'estira al llarg de catorze línies.

LIBROS RELACIONADOS

Trucos Y Posibilidades Del Word 97.pdf

Metodos Para Evolución Economica.pdf

Huevos Duros.pdf

La Niña Del Caballo.pdf

Divagacions Sobre L'amor.pdf

Simplifica Tu Vida Con Los Ninos.pdf

Millora De La Qualitat En Les Relacions Laborals.pdf

La Ciudad Que No Sueña.pdf

Ellas Son Fantasticas Diccionario De Actrices Del Terror, La Fantasía Y La Ciencia Ficción.pdf

Niebla (9ª Ed.).pdf

Tendido De Sol.pdf

Aprenc Els Colors.pdf

Phineas Y Ferb: Perdidos En El Mar.pdf