Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics PDF

Geekmag.es Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics Image

El libro Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics en formato PDF. El libro Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics en formato MOBI. El libro Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Toni Aira. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Toni Aira
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,37 MB
ISBN 9788466410366
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Spin Doctors: Com Treballen Els Assesors Dels Politics.pdf
DESCRIPCIÓN
L’expressió spin doctors és un terme anglosaxó utilitzat per referir-se als estrategs i assessors de comunicació dels professionals de la política. Són el que fa anys n’hauríem anomenat “relacions públiques”, però actualment han agafat molt protagonisme per la seva importància determinant a l’hora de portar al candidat a la victòria política. Són els assessors que parlen eficaçment a l’orella dels líders i que s’amaguen a l’ombra del polític. Als Estats Units, així com a la Gran Bretanya, fa temps que se’ls reconeix el seu paper determinant. A Catalunya, des de la “retirada” de Jordi Pujol i el seu progressiu relleu a una nova generació de polítics, els spin doctors cada vegada han agafat més importància. El llibre analitza la figura d’aquests professionals des d’un punt de vista global i local. El lector trobarà les claus per entendre com s’han creat els perfils polítics de Clinton, Blair, Obama, Sarkozy, però també qui hi ha darrere d’Aznar, Zapatero, Montilla i Mas, entre d’altres. Aquest estudi imprescindible per entendre els mecanismes actuals del poder i de com es forja un líder, ha estat guardonat amb el Premi Trias Fargas d’Assaig Polític.
Toni Aira: Todos sus Libros

AIRA, TONI. Els spin doctors. Com mouen els fils els assessors dels líders polítics. L'arquer, 2009. CANEL, MARIA JOSÉ. Comunicación política. Tecnos, 2006. CASTRO, ROMAN i BIARNES, ANTONI, "Andorra: elections with a Strong Local Flavour", a Election Time. The European Yearbook of Political Campaigning 2005.

Catalunya Ràdio emetrà els vespres d'estiu un programa ...

Un dels spin doctors de Nicolas Sarkozy (Thierry Saussez) ha deixat escrita aquesta frase: "La democràcia ha deixat de ser representativa: ara tan sols és catòdica".Suposo que és una mala manera de resumir el fenomen que el director d'aquesta casa, en Toni Aira, ha volgut posar sobre la taula en un llibre estupend, Els spin doctors: com mouen els fils els assessors dels líders ...

LIBROS RELACIONADOS

La Violencia De Las Violetas.pdf

Access 2000 (Informatica Para Torpes).pdf

Problemas Actuales De La Prueba Civil.pdf

Cuerpo De Maestros. Educacion Primaria. Volumen I. Edicion Para Andalucia.pdf

Cuaderno De Verano I.pdf

¿Como Identificar En Usted Y En Sus Alumnos Las Inteligencias?.pdf

Pdf Con Adobe Acrobat 4.pdf

Cirugía De La Mano.pdf

El Lenguaje De La Hidra.pdf

Calle Armas Y Otros Cuentos De Vegueta.pdf

En La Cruz Del Anteojo.pdf

Anales De La Corona De Aragon (Tomo I).pdf

Pack Estiu Apassiona´t (El Consol + Postdata: T Estimo).pdf

Diccionari Bàsic De La Llengua Catalana (Cartone).pdf

Delicado Equilibrio.pdf

Manifiesto Contra El Progreso.pdf

Dolor Y Disfuncion Craneofacial: Terapia Manual, Valoracion Y Tra Tamiento.pdf

Mi Hermana Amanda.pdf

Cuerpo, Espacio, Lenguaje: Guías De Trabajo.pdf