After 0: Abans D Ella PDF

Geekmag.es After 0: Abans D Ella Image

El libro After 0: Abans D Ella en formato PDF. El libro After 0: Abans D Ella en formato MOBI. El libro After 0: Abans D Ella en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Todd. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Anna Todd
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,38 MB
ISBN 9788417031985
NOMBRE DEL ARCHIVO After 0: Abans D Ella.pdf
DESCRIPCIÓN
La nova i esperada entrega de la sèrie que ha conquerit a milers de lectors arréu del món.«Mai va imaginar que la vida podia ser així, però si ho hagués fet tampoc li hauria importat. No li interessava gens, ni ell mateix fins que va arribar ella. Abans d'ella estava buit, abans d'ella no sabia el que era la felicitat o la plenitud, i aquest és el seu viatge cap a la seva vida amb ella.» Aquest nou llibre, explora la història de l'amor infinit entre la Tessa ien Hardin des d'un altre punt de vista. Narrada per en Hardin i altres protagonistes de la sèrie, descobriràs noves històries, nous moments i una nova mirada a la història d'aquestes dues ànimes bessones.«Estic molt emocionada amb la publicació del nou llibre de la sèrie After. Per als lectors que han estat amb mi des del principi, aquest lliurament és una de les més esperades: podran veure el que passa per la ment d'en Hardin durant After. Una nova dosi de“Hessa”amb un munt de contingut nou i alguna sorpresa.» Anna Todd.
After. Antes de ella (Serie After 0) - Anna Todd | Planeta ...

Sinopsis de: "After. Abans d'ella (Sèrie After 0) (Edició en català)" «Mai va imaginar que la vida podia ser així, però si ho hagués fet tampoc li hauria importat. No li interessava gens, ni ell mateix fins que va arribar ella.

After. Abans d'ella (Sèrie After 0) (Edició en català ...

Audiolibro descargable gratis AFTER 0: ABANS D ELLA 9788417031985. Overview «Mai va imaginar que la vida podia ser així, però si ho hagués fet tampoc li hauria importat. No li interessava gens, ni ell mateix fins que va arribar ella. Abans d'ella estava buit, abans d'ella no sabia el que era la felicitat o la plenitud, i aquest és el seu ...

LIBROS RELACIONADOS

Bibliografia Española De Genealogia, Heraldica, Nobiliaria Y Dere Cho Nobiliario En Iberoamerica Y Filipinas (1900-1977).pdf

Los Tres Mosqueteros.pdf

Hacer El Amor Con Las Palabras.pdf

Historia De Cristo.pdf

Iran Y El Arte De Las Estepas (Historia Del Arte. Historia16; 39).pdf

El Criterio Moral En El Niño.pdf

Material Science.pdf

¿Fue El?.pdf

¿Que Tiempo Hace, Maisy? (Maisy Y Sus Amigos).pdf

Dylan Dog Nº 2.pdf

Manos Maravillosas Nº 5: Pintura Sobre Madera I.pdf

1pri Nuevo Sendas Pauta Canar Saber Ed07.pdf

Cool Hotels Usa.pdf

Reis. Revista Española De Investigaciones Sociológicas. Nº98.pdf