Passar Comptes PDF

Geekmag.es Passar Comptes Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Passar Comptes en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Passar Comptes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Passar Comptes en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Oriol Bohigas I Guardiola
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,54 MB
ISBN 9788429768831
NOMBRE DEL ARCHIVO Passar Comptes.pdf
DESCRIPCIÓN
Un nou volum de les memòries d'Oriol BohigasSota el lema «Dietari de records», l'any 1989 Oriol Bohigas va iniciar la publicació de les seves memòries. Combat d'incerteses (1989), el primer volum d'aquestes particulars memòries, estava dedicat sobretot a la infantesa i la joventut. Dit o fet (1992), el segon, comprenia l'època de maduresa, des dels anys cinquanta fins als noranta. Amb la publicació del llibre que el lector té a les mans, Passar comptes, Bohigas, destacat referent progressista, reprèn vint anys després la seva vocació memorialista.Escrit i presentat com un dietari, Passar comptes cobreix l'interessant i convuls període que abraça des de mitjan 2007 fins a mitjan 2011. Amb el seu estil contundent i directe, l'autor descriu i comenta de manera incisiva i crítica la realitat social, política i cultural dels darrers anys. Configurat per una sèrie d'entradetes diàries curtes, algunes tan expressivament titulades com «La Biennale, ni carn ni peix» o «Catalunya maltractada i, potser, mal gestionada», Passar comptes aporta elements sòlids de reflexió per al debat cultural i urbanístic i per a la valoració de la situació de la política catalana actual. 
Passar comptes (Biografies i Memòries): Amazon.es: Oriol ...

Estás aquí: Ebooks > Passar comptes (Ebook), Oriol Bohigas #quedateencasa ENVÍO GRATIS * * Envíos a partir de 18€ para España peninsular y Santa Cruz de Tenerife abonado por tarjeta o Paypal. Recomendar este libro. Passar comptes (Ebook) Sé el primero en comentar Passar comptes (Ebook)

Passar Comptes (ebook) · Ebooks · El Corte Inglés

Lee ahora en digital con la aplicación gratuita Kindle.

LIBROS RELACIONADOS

La Mansion De Los Cuervos.pdf

(Libros Sobre Ruedas) Coche.pdf

Gent Del Carrer.pdf

Henry Moore.pdf

Derecho Mercantil I (11ª Ed.).pdf

Mecanografia: Curso Interactivo (Cd-rom).pdf

En Las Sombras.pdf

El Quadern De Dougie 4-5 Anys.pdf

Narrativa Catalana De La Postmodernitat.pdf

1975.pdf

Manual Practico Del English Springer Spaniel: Origenes, Estandar, Cuidados, Alimentacion.pdf