Una Historia De La Vanguardia PDF

Geekmag.es Una Historia De La Vanguardia Image

Descubre el libro de Una Historia De La Vanguardia con geekmag.es. Lea el PDF de Una Historia De La Vanguardia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Historia De La Vanguardia y otros libros de Josep Maria Huertas.

AUTOR(A) Josep Maria Huertas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,27 MB
ISBN 9788496521179
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Historia De La Vanguardia.pdf
DESCRIPCIÓN
L’afer Galinsoga, les escoltes il·legals, els canvis d’orientació política, els conflictes amb altres diaris, les millors anècdotes...Un repàs crític a la història del diari més important del paísUna història de‘La Vanguardia’Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa. L’autor s’ha basat en estudis existents–alguns d’ells inèdits–, en el mateix diari, i en testimonis ben informats que prefereixen l’anonimat.En aquest llibre, Josep Maria Huertas revela les clausper entendre les directrius empresarials i la ideologia política canviants del rotatiu, el cas Galinsoga, l’afer de les escoltes il·legals, i el tarannà dels diferents directors, entre altres. El llibre s’estructura en onze capítols cronològics, des de 1881 quan va néixer com a diari del Partit Liberal, fins a l’any 2000, quan es produeix el darrer canvi, per ara, a la direcció.Huertas ha publicat altres llibres sobre periodisme: 200 anys de premsa diària a Catalunya (amb altres autors); Les tres vides de‘Destino’i‘Mirador’, la Catalunya impossible (amb Carles Geli); El periodista entre la indefinició i l’ambigüitat; i El plat de llenties.CompraUna història de La Vanguardiaen E-bookJosep Maria HuertasNascut a Barcelona (1939), és periodista i ha estat redactor en cap de diferents diaris (El Correo Catalán, Tele/eXpres, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia). Ha estat secretari de l’Associació de Premsa (1983-1985), vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (1985-1990), president de l’Arxiu Històric del Poblenou (1992-1997). Ha col·laborat en diverses publicacions i revistes, i ha guanyat prestigiosos premis de periodisme. Huertas és, sens dubte, un dels millors coneixedors de la memòria històrica de la ciutat comtal, amb més de trenta obres sobre barris, itineraris, monuments, llegendes, personatges i altres aspectes de Barcelona.
La vanguardia - Últimas noticias de La vanguardia en ...

Si se acepta esta noción, el grupo aquí estudiado fue de los primeros en poner las bases de la modernidad: "Se trata, de hecho, y no es exagerado decirlo, del primer grupo de 'vanguardia ...

UNA HISTORIA DE 'LA VANGUARDIA' : Agapea Libros Urgentes

Un repàs crític a la història del diari més important del paísUna història de 'La Vanguardia' Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa.

LIBROS RELACIONADOS

Cúrese Usted Mismo.pdf

Nostra Senyora De Cabrera. Monografia Històrica.pdf

Juan Carlos I El Rey De Las Cinco Mil Amantes.pdf

Cucaña 2: Maduracion Lectoescritora.pdf

Las Lagrimas Del Pato Donald.pdf

Estudios Sobre La Evaluación De Procesos De Reforma En La Justici A En Iberoamerica.pdf

(Ref. 1780000602) Greenwitch C. Over Block Recambios Lines.pdf

Colección Comandos 219. Diez Y Nueve Bueyes.pdf

La Cocina De Cuaresma.pdf

Es Geschah An Der Mauer/ It Happened At The Wall/ Cela S'est Passé Au Mur/ É Accaduto Al Muro/ Sucedió En El Muro.pdf

La Vareta Roja.pdf

Anales De Reus Desde 1860 A Nuestros Días. Tomo Sexto. Años 1870 A 1879.pdf