Una Historia De La Vanguardia PDF

Geekmag.es Una Historia De La Vanguardia Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Una Historia De La Vanguardia en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Una Historia De La Vanguardia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Historia De La Vanguardia en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Josep Maria Huertas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,12 MB
ISBN 9788496521179
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Historia De La Vanguardia.pdf
DESCRIPCIÓN
L’afer Galinsoga, les escoltes il·legals, els canvis d’orientació política, els conflictes amb altres diaris, les millors anècdotes...Un repàs crític a la història del diari més important del paísUna història de‘La Vanguardia’Un diari de la importància i la trajectòria de La Vanguardia, amb 125 anys de vida, hauria de tenir un seguit de llibres sobre la seva història. Aquest és el primer que en dóna una visió completa. L’autor s’ha basat en estudis existents–alguns d’ells inèdits–, en el mateix diari, i en testimonis ben informats que prefereixen l’anonimat.En aquest llibre, Josep Maria Huertas revela les clausper entendre les directrius empresarials i la ideologia política canviants del rotatiu, el cas Galinsoga, l’afer de les escoltes il·legals, i el tarannà dels diferents directors, entre altres. El llibre s’estructura en onze capítols cronològics, des de 1881 quan va néixer com a diari del Partit Liberal, fins a l’any 2000, quan es produeix el darrer canvi, per ara, a la direcció.Huertas ha publicat altres llibres sobre periodisme: 200 anys de premsa diària a Catalunya (amb altres autors); Les tres vides de‘Destino’i‘Mirador’, la Catalunya impossible (amb Carles Geli); El periodista entre la indefinició i l’ambigüitat; i El plat de llenties.CompraUna història de La Vanguardiaen E-bookJosep Maria HuertasNascut a Barcelona (1939), és periodista i ha estat redactor en cap de diferents diaris (El Correo Catalán, Tele/eXpres, Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia). Ha estat secretari de l’Associació de Premsa (1983-1985), vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya (1985-1990), president de l’Arxiu Històric del Poblenou (1992-1997). Ha col·laborat en diverses publicacions i revistes, i ha guanyat prestigiosos premis de periodisme. Huertas és, sens dubte, un dels millors coneixedors de la memòria històrica de la ciutat comtal, amb més de trenta obres sobre barris, itineraris, monuments, llegendes, personatges i altres aspectes de Barcelona.
Las vanguardias artísticas de los primeros años del siglo XX

La Vanguardia va ser fundada l'1 de febrer del 1881, per dos empresaris del sector del cànem d'Igualada, els germans Carles i Bartomeu Godó i Pié. Inicialment va néixer com a mitjà d'expressió d'una facció del Partit Liberal de Barcelona, que aspirava aconseguir l'alcaldia de la ciutat.

Quince mujeres que han marcado y cambiado la historia

Si se acepta esta noción, el grupo aquí estudiado fue de los primeros en poner las bases de la modernidad: "Se trata, de hecho, y no es exagerado decirlo, del primer grupo de 'vanguardia ...

LIBROS RELACIONADOS

La Casa De Troya.pdf

Castilla-la Mancha (Guia Total).pdf

Logo. Tratamiento De Lista Y Palabras.pdf

Cuerpo General Administrativo De La Administracion Del Estado. Te Mario. Promocion Interna (Vol. I).pdf

Vocabulari De Talla En Pedra.pdf

El Fraude De La Sabana Santa Y Las Reliquias De Cristo.pdf

Sombras En Te Wai Pounamu.pdf

Reino De Los Mallos Nº 13.pdf

Gramatica 1626 Exercicis Angles 2 Catalan.pdf

Madame Bovary.pdf