L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes PDF

Geekmag.es L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes Image

Descubre el libro de L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes con geekmag.es. Lea el PDF de L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes y otros libros de Marguerite Smolen.

AUTOR(A) Marguerite Smolen
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,99 MB
ISBN 9788497350594
NOMBRE DEL ARCHIVO L Agenda Per A L Embaras: Llistes Mensuals, Calendari, Consells I Mes.pdf
DESCRIPCIÓN
Lenhorabona! Estàs embarassada! Un cop se thagi passat la primera emoció, tindràs probablement una pila de preguntes sobre tot el procés; per no mencionar les moltes coses a fer. Però no et preocupis, aquest llibre està ideat per ajudar-te a que els pròxims nou mesos siguin el menys estressants possible. LAgenda per a lembaràs està pensada perquè la facis servir i la gaudeixis a cada aspecte de la gestació. Pot servir-te per recordar còmodament a quina setmana de lembaràs et trobes, per estar al dia de les cites amb el metge, de les proves i de quan et donen els resultats. Fes-la servir com un diari on pots apuntar els teus pensaments i sentiments sobre els dies concrets que són importants per a tu: el primer dia que vas notar que el nadó va donar un cop de peu, quan vas deixar de marejar-te, el dia que la teva roba normal ja no tanava bé, el teu primer dia de compres a una botiga dembarassades, el moment en que"dalguna manera"vas saber quin seria el sexe del teu nadó, o qualsevol altra cosa que vulguis recordar o compartir més endavant amb el teu fill. Aquesta agenda pot ser utilitzada també per controlar laugment de pes. Fins i tot pots anotar el que menges per assegurar-te que estàs duent una dieta equilibrada i amb les suficients calories perquè lembaràs es desenvolupi correctament. En resum, serà una companya inseparable durant els mesos més excitants de la teva vida.
L'agenda Per A L'embaràs de Smolen, Marguerite 978-84-9735 ...

L'Agenda per a l'embaràs està pensada perquè la facis servir i la gaudeixis a cada aspecte de la gestació. Pot servir-te per recordar còmodament a quina setmana de l'embaràs et trobes, per estar al dia de les cites amb el metge, de les proves i de quan et donen els resultats.

LA AGENDA PARA EL EMBARAZO | Marguerite smolen | Libro y ebook

la agenda para el embarazo: listas mensuales, calendario, consejo s y mas ... l agenda per a l embaras: llistes mensuals, calendari, consells i mes marguerite smolen. amat editorial, 2002 $629.00. ... todo lo que una mujer debe saber sobre el embarazo marguerite smolen.

LIBROS RELACIONADOS

Los Amos Del Valle.pdf

El Llenguatge De Les Noticies De Televisio (Vull Saber).pdf

¡Es Una Broma!.pdf

Al-andalus: ¿Realidad Politica Futura?.pdf

Cántame Y Cuéntame. Cancionero Didáctico.pdf

Una Didactica De Las Ciencias.pdf

La Difícil Reconciliación De Los Españoles. De La Dictadura A La Democracia.pdf

Bujias De Encendido: Instruccion Tecnica.pdf

Documentos Pontificios Referentes A La Diocesis De Leon (Siglos X I-xiii).pdf

La Mision De Riverwind - Paul B. Thompson Y Tonya Carter - Dragonlance.pdf