El Destí Il·luminat PDF

Geekmag.es El Destí Il·luminat Image

Descubre el libro de El Destí Il·luminat con geekmag.es. Lea el PDF de El Destí Il·luminat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Destí Il·luminat y otros libros de Josep Antoni Bauça Ballester.

AUTOR(A) Josep Antoni Bauça Ballester
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,86 MB
ISBN 9788415432548
NOMBRE DEL ARCHIVO El Destí Il·luminat.pdf
DESCRIPCIÓN
La vida d’en Martí s’esfondra de cop quan perd el fill en unes circumstàncies tràgiques de les quals se sent culpable. L’única sortida que hi veu és deixar-ho tot i allunyar-se una temporada al més lluny possible per a treure’s els mals pensaments del cap i poder continuar endavant.Aquest refugi el troba en una plataforma petroliera, enmig de l’oceà Atlàntic.Però el lloc que s’havia de convertir en el refugi de la seva depressió, aviat esdevé el pitjor malson d’una nit en què el cel s’il·lumina i un artefacte desconegut cau a la mar.De llavors ençà, aparicions misterioses, desaparicions, morts inexplicables, visions espectrals i canvis de clima radicals se succeeixen a la plataforma, que ha restat aïllada de la civilització en un món postapocalíptic.
Amazon.es: Antoni Bauçà: Libros

Josep Antoni Bauçà Ballester (Campos, 1974) és autor de la novel·la L'ombra a l'abisme (2011) i El destí il·luminat (2013). Ha participat en el recull Els caus secrets. Antologia d'escriptors dels Països Catalans posteriors al 1972 (2013) amb el relat "El que s'amaga baix l'arena".

Una Guineu: Un Llibre (De Por) Per Comptar | Kate Read ...

HISTÒRIA. La història de l'Índia es remonta a 4.000 anys a. C.i va des d'èpoques en què diverses civilitzacions van passar per les seves terres i les van dominar, passant pel naixement del budisme i la seva expansió, les èpoques de les conquestes dels musulmans i de l'imperi mogol, l'època colonial anglesa, fins arribar a la República Índia.

LIBROS RELACIONADOS

El Amante De Babilonia.pdf

Aves De América.pdf

Constitucion Y Funcionamiento De Las Pilas De Combustible.pdf

Gramática Catalana De La Llengua Internacional Esperanto.pdf

Franklin Y El Superheroe.pdf

Essays On Symbolism. Ensayos Sobre El Simbolismo.pdf

Diana Navarro: Camino Verde (Cd).pdf

Los Colores (Libros Sorpresa).pdf

Feng Shuy Para La Casa Actual (Incluye Cd).pdf

Juegos Para Actores Y No Actores: Teatro Del Oprimido.pdf

Limites Constitucionales De Las Administraciones Independientes.pdf

Manual De Formularios Civiles Iv.pdf

Paisajismo: Nuevo Diseño En Entornos Urbanos.pdf

Versalles, Retrats D'una Societat. S.xvii-xix. (Catàleg Exposició).pdf

Los Orígenes De La Vida.pdf

Obtencion Del Aceite De Oliva Virgen (2ª Ed.).pdf

Implantacion Y Mantenimiento De Aplicaciones Ofimaticas Y Corpora Tivas (Con Open Office) (Informatica. Cfgm Explotacion De Sistemas Informaticos).pdf