Les Vuit Muntanyes PDF

Geekmag.es Les Vuit Muntanyes Image

El libro Les Vuit Muntanyes en formato PDF. El libro Les Vuit Muntanyes en formato MOBI. El libro Les Vuit Muntanyes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Paolo Cognetti. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Paolo Cognetti
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,20 MB
ISBN 9788417181192
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Vuit Muntanyes.pdf
DESCRIPCIÓN
En Pietro és un noi de ciutat, solitari i una mica sorrut, que estiueja als Alps italians. En Bruno és fill d’un paleta de la zona, una persona que només coneix les muntanyes i que pastura les vaques del seu oncle. Estiu rere estiu, en Pietro i en Bruno forgen una profunda amistat, però amb els anys els seus camins agafen camins diferents. Qui dels dos haurà après més de la vida? El que ha recorregut les muntanyes de tot el món o el que només ha pujat al cim més alt? Una novel•la d’aparent senzillesa narrativa, que planteja una profunda reflexió sobre l’amistat, la solitud, les aspiracions, les expectatives vitals i les relacions paternofilials. Un viatge vital que ens parla de la necessitat d’escapar-se a la naturalesa, en constant recerca d’un camí que dugui a la pròpia identitat.
Les Vuit Muntanyes | 9788417181192 | Cognetti, Paolo ...

VUIT MUNTANYES,LES - CAT COGNETTI,PAOLO Editorial NAVONA Coleccion: PORT BO ISBN 978-84-17181-19-2 EAN 978841718119 Entrevista con el autor. Sus palabras y su prosa están cargados de sincerid…

Les Vuit Muntanyes de Cognetti, Paolo 978-84-17181-19-2

Les Vuit Muntanyes és el fenomen literari de l'any a tot Europa, amb més de 300.000 exemplars venuts a Itàlia, 50.000 a França i Alemanya i 45.000 a Holanda. N'està prevista la traducció a 37 països. Aclamat per tota la crítica, Cognetti ha estat comparat amb grans autors nord-americans com Raymond Carver o Ernest Hemingway.

LIBROS RELACIONADOS

La Voz Del Maestro.pdf

Cigars La Cultura Del Fum. Mite I Actualitat Del Plaer De Pumar Puros.pdf

Quadern Activitats Fisica I Quimica 3 Eso.pdf

Guia De Organizacion De Los Colegios De Primaria Y De Las Escuela S Infantiles.pdf

The Art Of Science: Activities And Creative Ideas For The Teachin G Of Science To Infants And Lower Juniors.pdf

La Entraña Humanista Del Cristianismo.pdf

Introduccion A Los Problemas Y Argumentos Filosoficos.pdf

El Hijo Que Todos Quisiéramos No Tener.pdf

Consuegra, Historias, Estampas Y Retratos.pdf

El Siglo Xviii I. Revolución Intelectual, Técnica Y Política (1715-1815).pdf