Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc PDF

Geekmag.es Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc Image

El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato PDF. El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato MOBI. El libro Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,27 MB
ISBN 9788497912396
NOMBRE DEL ARCHIVO Centenari De La Coronacio Canonica De La Mare De Deu De La Serra Patrona De Montblanc.pdf
DESCRIPCIÓN
Teniu a les mans el llibre sobre la història de la devoció a la Mare de Déu de la Serra, patrona de la vila ducal de Montblanc, des dels segles passats fins als més recents, que ressenya les festes que shan celebrat en el seu honor des de la seva Coronació canònica, lany 1906, fins avui. Vull agrair als diversos autors que amb la seva col·laboració han ajudat a fer possible aquesta miscel·lània rigorosa i exhaustiva en els temes tractats.Aquest llibre palesa la rellevància i la importància que ha tingut i té la devoció a la Mare de Déu de la Serra per a Montblanc. Serà un bon recordatori dels esdeveniments més importants relacionats amb aquesta devoció. Vull recordar aquí el fet extraordinari de lany jubilar concedit pel papa Joan Pau II poc abans de morir. És un fet espiritual important que ha de restar en les efemèrides de la Serra.No hi ha dubte que aquest llibre serà una bona aportació a la història del santuari de la Serra i de Montblanc. Serà un complement a les obres ja conegudes. I és per això que felicitem els autors. Hem dagrair-los els seus treballs, perquè us ajudaran a conèixer i estimar més la vostra vila.
Montblanc celebrarà l'any 2016 Festes de la Serra | Radio ...

Fèlix. 'Els fulls de goigs del Santuari de la Mare de Déu del Coll i Font-Rúbia'. Finestrelles, 3 (1991): 68-104.; ROIG MONTSERRAT, Joan. 'Els goigs de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc'. El centenari de la Coronació canònica de la Mare de Déu de la Serra, patrona de Montblanc (1906-2006): Història d'una devoció.

Montblanc celebrarà l'any 2016 Festes de la Serra | Radio ...

La Junta, que actualment és provisional, treballarà per dur a terme els principals actes que, de cara al futur, han d'identificar la festa del barri. I, sens dubte, el primer acte on participarà serà en les festes del centenari de la coronació canònica de la Mare de Déu de la Serra, on segurament es durà a terme l'estrena de la bandera.

LIBROS RELACIONADOS

Profesores De Enseñanza Secundaria. Economia: Temario Volumen Ii.pdf

The Spirit 7.pdf

L Insolit Cas Del Cercle I Els Gnoms De Jardi.pdf

Pío Baroja.pdf

La Maravillosa Técnica Moderna.pdf

Box Gto Vol. 03 (5 Y 6).pdf

Maxwell Y El Electromagnetismo.pdf

La Familia Nueva Y Otros Ensayos.pdf

Los Tres Ositos.pdf

Criticar El Text: Per Una Metodologia De L Aparat Critic D Autor.pdf

Obras Completas Vol. Ii . El Etrusco.- El Angel Sombrio.- Juego Peligroso.pdf

Conocimiento Del Medio 5º Educacion Primaria Extremadura.pdf

Excavadoras, Camiones Y Tractores (Con Gafas 3d).pdf

Presupuestos Psicodidácticos En El Ciclo Medio.pdf

Fraicheur: Màximes I Apòlegs.pdf

Aspects Of The Novel.pdf

La Bella Dorment I Altres Contes Dels Germans Grimm.pdf

Manual Macromedia Freehand V. 10.pdf

Una Historia De La Marina De Sants.pdf

Pequeñas Y Grandes Preguntas :¿Qué Son Los Gérmenes?.pdf