Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li PDF

Geekmag.es Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li Image

El libro Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li en formato PDF. El libro Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li en formato MOBI. El libro Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carlos Guzman Moncada. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Carlos Guzman Moncada
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,18 MB
ISBN 9788475027890
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Geografia Imaginaria: Mexic I La Literatura Catalana De L Exi Li.pdf
DESCRIPCIÓN
Dins el conjunt de la narrativa catalana escrita arran de l’exili de 1939, “Mèxic” representa molt més que un nom propi o un qualificatiu aliè. Per les diverses formes com s’hi fa present, Mèxic és context, tema, tòpic, espai semàntic, pedrera imagològica, referent intertextual, marc històric o suport estereotípic per a desenvolupar caràcters i situacions. Constitueix, doncs, tota una geografia imaginària, complexa i abundant, habitada per les visions mexicanes d’autors com ara Calders, Ferran de Pol, Tísner, Bartra, Hurtado o Riera Llorca. Partint d’un recorregut transversal al llarg d’aquesta geografia, el present assaig proposa portar-ne a terme una lectura que permeti distingir amb claredat tant la concretesa de l’experiència d’exili que hi traspua, com les constants i divergències existents en les nombroses mirades sobre aquest Mèxic real i imaginari. I sobretot, convida el lector a redescobrir aquestes obres i a percebre com tot el que desfermen els termes Mèxic i mexicà en aquests textos, representa una ocasió, un espai i un lloc privilegiats per a aprendre a veure’s des de fora, i veure més enllà.
Premi Joan Fuster d'assaig - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bibliografia comentada dels estudis sobre literatura catalana contemporània publicats el 2008. Aulet, Jaume

PDF Una guerra como destino del exiliado: Londres bajo las ...

El premio Joan Fuster de Ensayo es un premio literario en lengua catalana convocado por Edicions 3 i 4 y entregado dentro de los Premis Octubre celebrados cada año en la Comunidad Valenciana.Lleva el nombre del ensayista valenciano Joan Fuster.. Al premio pueden optar todas las obras, inéditas y en lengua catalana, de ensayo y tiene una dotación de 6.000 euros.

LIBROS RELACIONADOS

Temario Oposiciones Peones De Ayuntamientos.pdf

El Pensament Nacional A Europa: Una Historia Cultural.pdf

Vitales.pdf

Nicanor Parra De Cuerpo Entero.pdf

Pinturas, Acuarelas, Iconos, Muebles, Plata Y Objetos De Arte..pdf

Medio Ambiente En España 1998.pdf

Numancia.pdf

Baby Enciclopedia: Los Piratas.pdf

Maria Angels Anglada.pdf

Cadena De Engaños.pdf

40 Años En La Vida De España. La Verdad De Una ÉPoca. Vol V.pdf

Los Pinguinos De Madagascar(stick &Amp; Color).pdf