Tirant Lo Blanc PDF

Geekmag.es Tirant Lo Blanc Image

El libro Tirant Lo Blanc en formato PDF. El libro Tirant Lo Blanc en formato MOBI. El libro Tirant Lo Blanc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joanot Martorell. Disfruta leyendo con el sitio web geekmag.es.

AUTOR(A) Joanot Martorell
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,82 MB
ISBN 9788475027029
NOMBRE DEL ARCHIVO Tirant Lo Blanc.pdf
DESCRIPCIÓN
Tirant lo Blanc és una de les obres imprescindibles de la història de la literatura universal de tots els temps. Va ser escrita a partir de 1460 i publicada per primera vegada lany 1490. Es una novel·la cavalleresca que narra les aventures darmes i damor del seu protagonista, Tirant, al servei dun bell ideal: alliberar lImperi Grec, Constantinoble, del setge dels turcs.Qualificada encertadament de novel·la total, la seua trama variada i rica en registres la fan una lectura plaent i divertida, que ha resistit el pas del temps. Aquesta constitueix una «edició essencial», en què per primera vegada es presenta tot el Tirant lo Blanc actualitzat al gust del lector modern.
Tirant Asesores - Bienvenidos

Recursos educativos (Test): Test Tirant lo Blanc (1º bachillerato - literatura) - En aquest test haureu d'aplicar tot el que sabeu sobre l'obra de Tirant lo Blanc i Joanot Martorell.

Tirant Analytics - Bienvenidos

Todos los libros editados por Tirant a su alcance. La biblioteca virtual TIRANT es una plataforma digital desde la que se puede acceder a todos libros publicados por la editorial TIRANT LO BLANCH en formato electrónico con una visualización de la más alta calidad.

LIBROS RELACIONADOS

Los Primeros Viajeros A Grecia Y El Ideal Helenico.pdf

Com Hem De Viure?: Reflexio I Argumentacio Etica, Ciencies Social S, 3 I 4 Eso, Eso.pdf

Frágil Existencias.pdf

Plastica Verde. Ed 2010.pdf

Opendoor.pdf

Focusing En La Práctica Clínica.pdf

Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides!.pdf

Ejercicios De Macroeconomia.pdf

Lluvia De Millones.pdf

Introduccion Al Derecho Del Trabajo (22ª Ed).pdf