Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya PDF

Geekmag.es Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya en formato electrónico. En geekmag.es encontrará el libro de Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Edgar Allison Peers
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,25 MB
ISBN 9788486631857
NOMBRE DEL ARCHIVO Catalonia Infelix: Dissortada Catalunya.pdf
DESCRIPCIÓN
Catalonia infelix és un recorregut apassionant per la història de Catalunya des de la seva formació fins a l'any 1937, en què fou escrita aquesta obra. L'autor, l'hispanista anglès Edgar Allison Peers, va redactar-la a Barcelona, en plena Guerra Civil. Inicialment, el llibre anava adreçat sobretot als estrangers, especialment als brit�nics. Però el rigor, la neutralitat, la lucidesa i la brillantor amb què és escrit fa que sigui molt recomanable per al públic catal�. En definitiva, per a tot aquell que desitgi conèixer de prop la visió autoritzada d'un gran estudiós i un magnífic escriptor. I és que Peers aconsegueix, a més, elaborar una síntesi perfecta del nostre passat amb una gran claredat expositiva. Les dades fonamentals són ben a la vista al llarg d'un volum extens, dividit en dues parts, però molt ben estructura. Gairebé vint anys després de la seva primera edició catalana, Edicions de L'Albí ha volgut recuperar un títol imprescindible que, a hores d'ara, ha adquirit un valor documental extraordinari.
Edgar Allison Peers - Selección Assaig Edgar Allison Peers ...

El autor de Catalonia infelix, con isbn 978-84-86631-85-7, es Edgar Allison Peers, el traductor de su idioma original de este libro es Pere Ortís I Escuer, esta publicación tiene trescientas sesenta y ocho páginas.. Esta publicación la edita Ediciones L'albí. A finales de la decada de los ochenta dicha editorial comenzó su primera singladura y tiene su sede en Cataluña.

Amazon.es: Edgar Alison Peers: Libros

'Catalonia Infelix' Gabriel Tortella Catalonia Infelix es el título que el hispanista inglés E. Allison Peers dio a su historia de Cataluña, escrita durante la Guerra Civil, con un propósito parecido al que movió a Gerald Brennan a escribir por aquellas mismas fechas El laberinto español, a saber, dar a conocer a los lectores de…

LIBROS RELACIONADOS

Codigo Penal (9ª Ed. 2004).pdf

Buenos Aires Y Montevideo.pdf

Lengua Castellana 2 Cs. Libro Del Alumno (6ºprimaria) Cataluña.pdf

El Club De Las Zapatillas Rojas 3: Todo Por Un Sueño.pdf

One Piece Nº 42.pdf

108 Claves Para Confiar.pdf

Tokyo Babylon Nº 4.pdf

Sevilla (Mapa + Guia).pdf

La Casa Nova Del Castor.pdf

Un Mar De Letras.pdf

Ecuaciones Y Sistemas Diferenciales Lineales: Una Introduccion.pdf

Littera 2 2010revista De Estudios Literarios.pdf

Geologicas.pdf

Omac De Jack Kirby.pdf

Compendio De Conocimientos De Productos.pdf

Cuentos Para Niños De 4 Años.pdf

Diario De Un Opositor.pdf

Manual Valoracion Y Cuidados De Enfermeria En El Ataque Cerebrova Ascular (Coleccion Formacion Continuada).pdf

Cartelera Turia 2853.pdf